Cum se menține în formă femeia cu cele mai lungi picioare din România: „Am făcut sport de performanță și cred că asta m-a ajutat”

Publicat: 04 sept. 2021, 18:56 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

Cum se menține în formă femeia cu cele mai lungi picioare? Roxana Ciuhulescu ne-a mărturisit secretul unei siluete de invidiat. Mai mult decât atât, CIAO.RO a obținut, în exclusivitate, și poze din vacanța ei în Bulgaria, alături de familie. 

Consilier în Ministerul Tineretului și Sportului, Roxana Ciuhulescu reușeste să aibă o siluetă de invidiat la aproape 43 de ani. Reporterii CIAO.RO i-au aflat secretul! Vedeta ne-a dezvăluit cum arată meniul ei pe o zi, dar și ce bea în fiecare dimineață pe stomacul gol!

Cum se menține în formă femeia cu cele mai lungi picioare

În primul rând, am norocul de un metabolism foarte bun, de la mama natură. În al doilea rând, am făcut sport de performanță și cred că asta mi-a ajutat/educat organismul. Nu am fost niciodată o gurmandă și rar am scăpat nestăvilită în mâncare, cu excepția perioadelor când am fost însărcinată. Fac sport, atât cât mai îmi permite timpul, dar fac cu drag și intens.

„Beau un pahar mare de apă caldă cu lămâie, pe stomacul gol”

Dimineața, când mă trezesc și după ce mă spăl, beau un pahar mare de apă caldă cu lămâie, pe stomacul gol. Asta mă ajută să-mi detoxific organismul și să am un tranzit bun. La jumătate de oră distanță, mănânc cereale cu lapte. În timpul zilei, beau multă apă plată, iar seara, înainte de culcare, beau ceai detoxifiant. Din meniul meu zilnic nu lipsesc legumele și carnea. În anotimpul rece mănânc supă, zilnic! Nu sunt foarte prietenoasă cu fructele însă, mărul, nu-mi lipsește în nicio zi!

Ce să zic, mănânc puțin și des, niciodată exagerat și, da, mi se întâmplă și mie să dau târcoale frigiderului, noaptea. Că vorba aceea: d-aia este lumina în frigider, să poți mânca și noaptea! Glumesc, Slava Cerului că am un metabolism bun! Știu femei care se îngrașă și cu apă plată”, a declarat Roxana Ciuhulescu pentru CIAO.RO.

Roxana Ciuhulescu: „Singurul lucru la care râvnesc zilnic și indiferent de oră este…”

Vedeta ne-a dezvăluit și ce ritual de îngrijire al pielii are.

“Ca să zic drept, singurul lucru la care râvnesc zilnic și indiferent de oră este masaaaaajul. În rest, pentru îngrijirea tenului și corpului, am mereu produse de intreținere. Săptămânal îmi aplic maști de hidratare și zilnic, am ritualul meu de îngrijre a feței: curățare, tonifiere, hidratare. Nu mă culc niciodată până nu mi-am făcut duș, fără curățarea tenului și aplicarea cremei corporale. Acum, cremă puternic hidratantă, pentru că m-am bronzat. Și încă ceva, pe pielea udă (dupa duș), îmi dau cu ulei de măsline”, ne-a mai spus ea.

Roxana a petrecut 9 zile în Bulgaria, alături de familie. Deși a fost cu copiii după ea, vedeta spune ca a reușit să se odihnească și să se relaxeze.

Ce a făcut Roxana Ciuhulescu 9 zile în Bulgaria: „Am uitat ortezele acasă, în București și nu am vrut să risc”

“Am fost 9 zile în Nessabar/Bulgaria, cu ai mei (soț, copchii, frate, cumnată și nepoțică). Am ales un all inclusiv cu servicii de top și am avut tot ceea ce ne-a trebuit. A fost o vacanță extrem de reușită, în care eu personal, în sfârșit, m-am odihnit, bronzat, relaxat, liniștit. Și asta, chiar dacă am fost conectată tot timpul cu munca de la birou și plecarea ministrului Tineretului și Sporturilor la Jocurile Paralimpice din Tokyo.

Copiii s-au simțit excelent! S-au jucat și distrat, s-au dat cu skijetul, au fost în parcul de distracții, s-au dat în tobogane și alte dracii de la hotel. Personal, un singur lucru nu mi-a ieșit în vacanța asta: skiul nautic. Am uitat ortezele acasă, în București, și nu am vrut să risc. Am genuchii șubrezi, după o ruptură de ligament încrucișat, la piciorul stâng, și ar fi fost mult prea riscant să fac ski pe apă fără protecții”, a adăugat Roxana Ciuhulescu.

Sursa Foto: Arhiva personala / Arhiva CIAO.RO

Publicat: 04 sept. 2021, 18:56 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Gabriela Grigoriev este reporter special pe zona de Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN. A…...
Pe aceeași temă