Roxana Ciuhulescu, dezvăluiri sincere despre fostul soț: ”Trecutul este trecut, nu-mi face plăcere…”

Publicat: 12 Apr. 2021, 12:26 Vedete

Roxana Ciuhulescu a făcut dezvăluiri nemaiștiute despre relația cu fostul său soț. Vedeta a explicat ce relație are fiica sa cu tatăl său în prezent.

Roxana Ciuhulescu și Mihai Ivănescu păreau o familie împlinită, însă din cauza neînțelegerilor cei doi au pus capăt căsniciei.

Vedeta și-a găsit liniștea în brațele actualului său partener cu care are și un copil.

Într-un interviu pentru Antena Stars, Roxana Ciuhulescu a vorbit despre fosta sa căsnicie, afirmând faptul că între fostul ei soț și fiica lor nu există niciun fel de relație.

”Trecutul este trecut, nu-mi face plăcere. Nu există niciun fel de relația între Ana și tatăl ei, el nici nu vrea să existe în viața ei și e opțiunea lui. Au fost și perioade bune și mai puține bune, am depășit destul de greu starea asta de pandemie, starea asta de izolare”, a declarat Roxana Ciuhulescu, potrivit spynews.ro.

Roxana Ciuhulescu, la un pas de avort spontan

Invitată într-o emisiune de televiziune, vedeta a mărturisit că atunci când au apărut prima dată problemele a fost nevoită să meargă de urgență la spital. Vedeta a recunoscut că se speriase foarte tare mai ales că era într-o țară străină, dar din fericire totul s-a terminat cu bine.

„Mi-am sunat doctorița imediat cum au început să apară probleme. Atunci am ajuns la spital, pentru că acolo nu îți dau nici măcar o aspirină. M-am speriat foarte tare. Dar după aceea ne-am bucurat de vacanță. Am stat 4 săptămâni”, a spus Roxana Ciuhulescu la „Star Matinal”.

Roxana Ciuhulescu își dorește să devină din nou mamă

Roxana Ciuhulescu a explicat totodată faptul că a trecut peste acele momente grele, iar acum și-ar mai dori să devină mamă din nou. Nu se grăbește, după cum a explicat chiar ea, pentru că deocamdată nu se simte pregătită.

În urmă cu câțiva ani, în momentul în care copilul ei a aflat că va mai avea un frate, a fost atât de emoționant încât a început să plângă.

„Îmi amintesc că atunci când va afla că va avea un frate a început să plângă tare. Ne-am și speriat! (…) Poate încă un copil. Deși nu sunt pregătită”, a mai spus blondina.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 12 Apr. 2021, 12:26 Vedete
Pe aceeași temă