Roxana Ciuhulescu, la un pas de avort spontan. Acum vedeta își mai dorește încă un copil!

Publicat: 10 Dec. 2020, 11:41 Vedete

Roxana Ciuhulescu a trecut prin clipe de groază după ce a fost la un pas să sufere un avort spontan, în vacanță! Frumoasa vedetă a vorbit despre acele momente grele, dar a făcut totodată și un anunț surprinzător.

Roxana Ciuhulescu este o fire pozitivă și mereu cu zâmbetul pe buze, însă puțini știu că a trecut printr-o adevărată tragedie. Atunci când se afla în vacanță, Roxana Ciuhulescu a întâmpinat probleme din cauza cărora a fost la un pas să piardă sarcina.

Invitată într-o emisiune de televiziune, vedeta a mărturisit că atunci când au apărut prima dată problemele a fost nevoită să meargă de urgență la spital. Vedeta a recunoscut că se speriase foarte tare mai ales că era într-o țară străină, dar din fericire totul s-a terminat cu bine.

„Mi-am sunat doctorița imediat cum au început să apară probleme. Atunci am ajuns la spital, pentru că acolo nu îți dau nici măcar o aspirină. M-am speriat foarte tare. Dar după aceea ne-am bucurat de vacanță. Am stat 4 săptămâni”, a spus Roxana Ciuhulescu la „Star Matinal”.

Roxana Ciuhulescu își dorește să devină din nou mamă

Roxana Ciuhulescu a explicat totodată faptul că a trecut peste acele momente grele, iar acum și-ar mai dori să devină mamă din nou. Nu se grăbește, după cum a explicat chiar ea, pentru că deocamdată nu se simte pregătită.

În urmă cu câțiva ani, în momentul în care copilul ei a aflat că va mai avea un frate, a fost atât de emoționant încât a început să plângă.

„Îmi amintesc că atunci când va afla că va avea un frate a început să plângă tare. Ne-am și speriat! (…) Poate încă un copil. Deși nu sunt pregătită”, a mai spus blondina.

 

Sursă foto: Instagram

Publicat: 10 Dec. 2020, 11:41 Vedete
Pe aceeași temă