Roxana Ciuhulescu a renunţat la aceste alimente pentru o siluetă de vis: „Adevăratul secret e că…”

Publicat: 12 oct. 2023, 17:23 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Roxana Ciuhulescu este într-o formă fizică de invidiat la 44 de ani. Vedeta a fost întrebată foarte des cum reuşeşte să se menţină în formă, iar recent a oferit răspunsul. Aceasta a explicat la ce alimente a renunţat, dar şi care sunt regulile de la care nu se abate niciodată. 

Roxana Ciuhulescu are un program destul de încărcat, dar ştie cum să îşi organizeze agenda în aşa fel încât să îşi împartă timpul între muncă şi viaţa personală. Pe lângă aceste lucruri, vedeta nu îşi neglijează corpul, mai ales că o siluetă de vis se menţine cu disciplină.

N-o sa crezi cine o va cununa pe Roxana Ciuhulescu! Vedeta este in extaz
Roxana Ciuhulescu se menţine într-o formă fizică de invidiat la 44 de ani

La ce alimente a renunţat Roxana Ciuhulescu

Într-un interviu pentru unica.ro, vedeta a dezvăluit care e secretul ei. De mulți ani de zile ea face sport. A pus mişcarea pe primul loc, iar rezultatele nu au întârziat să apară.

„Cred că am un metabolism foarte bun. Fac și foarte mult sport, e adevărat. Lucrez foarte mult cardio, numai pe intensitate mare. Fac multe clase de cycling, unde ard 700 de calorii într-o oră”, a dezvăluit vedeta.

Totodată, ea a recunoscut că are și mare grijă la alimentație. Roxana Ciuhulescu nu mănâncă fast-food, niciodată nu consumă carne de miel, carne de porc doar de Crăciun şi de asemenea stă departe de dulciuri.

„Mănânc salate, grătar, iar acum, în sezonul rece, și supe. Mânânc din toate, dar rar porc, doar de Crăciun, e singura perioadă. Nu mănânc miel deloc, nu îmi place, îi simt mirosul. Au făcut ei teste, m-au legat la ochi și mi-au dat carne, dar am simțit imediat. Adevăratul secret e că mănânc puțin și des. Beau dimineața, pe stomacul gol, un pahar mare de apă cu lămâie, care e bună pentru alcalinizare. Și mă țin în priză copiii”, mai spune ea, pentru Unica.

 

Sursă foto: social media

 

Publicat: 12 oct. 2023, 17:23 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×