Cum se înțelege Theo Rose cu soacra. Ce a rugat-o mama lui Anghel Damian să facă: „E o tipă foarte interesantă”

Publicat: 15 feb. 2024, 10:30 Autor: Soare Raisa Vedete

Ce spune Theo Rose despre viitoarea soacră! Așa o tratează mama lui Anghel Damian. „M-a rugat să-i vorbesc la per tu”.

Mama lui Anghel Damian a primit în 2018 premiul pentru Cel mai bun regizor’ la Festivalul de Film de la Varșovia, pentru producția Moon Hotel Kabul’. Anca Damian a intrat și în grațiile lui Theo Rose, care o îndrăgește foarte mult.

Ce spune Theo Rose despre viitoarea soacră!

Artista folosește apelativul tipă’ când se referă la viitoarea soacră mare și spune despre ea că o tinerețe care nu o să se piardă niciodată’. Theo a dezvăluit că Anca Damian este pasionată de călătorii și explorează adesea diverse locuri noi pentru a se documenta pentru producțiile pe care le realizează.

„Mă înțeleg foarte bine cu ea. E o tipă foarte interesantă și îi spun tipă pentru că m-a rugat să-i vorbesc la per tu. Are o tinerețe care nu o să se piardă niciodată. Călătorește mult, se documentează foarte mult pentru filmele pe care le face, e foarte tare”, a dezvăluit Theo Rose, într-o intervenție la Pro FM.

Ce etnie are Theo Rose. Cântăreața a făcut dezvăluirea care i-a uimit pe fani

Cei care o urmăresc de ani buni ştiu că Theo Rose a urmat cursurile Colegiului Național de Arte Dinu Lipatti. Artista a studiat muzica şi s-a pregătit încă de la o vârstă fragedă pentru o carieră în acest domeniu.

”Sufletul era țigan”

Sinceră și asumată, ca întotdeauna, artista a recunoscut că anii petrecuți în liceu alături de colegii ei și-au pus amprenta asupra comportamentului ei. Theo spune că a legat multe prietenii cu colegi de etnie romă, ba chiar a simţit întotdeauna că este una de-a lor. Citește tot articolul aici.

Sursa foto: Instagram

Publicat: 15 feb. 2024, 10:30 Autor: Soare Raisa Vedete
Am absolvit facultatea de Jurnalism din București. Am lucrat în mai multe redacții precum Antena Stars, Antena 1, Kanal D…...
Pe aceeași temă