Ce etnie are Theo Rose. Cântăreața a făcut dezvăluirea care i-a uimit pe fani

Publicat: 07 feb. 2024, 15:16 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Theo Rose nu mai are nevoie de nicio introducere. O cunoaşte o ţară întreagă, are concerte şi proiecte pe bandă rulantă şi o familie frumoasă de care este foarte mândră. A muncit din greu pentru a ajunge unde este astăzi, iar aprecierea fanilor este dovada că a reuşit tot ceea ce şi-a propus. Pe lângă talentul incontestabil, artista i-a cucerit pe români şi cu sinceritatea de care a dat dovadă mereu. În cadrul unui interviu recent, iubita lui Anghel Damian a vorbit deschis despre adevărata ei etnie.

Cei care o urmăresc de ani buni ştiu că Theo Rose a urmat cursurile Colegiului Național de Arte Dinu Lipatti. Artista a studiat muzica şi s-a pregătit încă de la o vârstă fragedă pentru o carieră în acest domeniu.

Theo Rose: ”Sufletul era țigan”

Sinceră și asumată, ca întotdeauna, artista a recunoscut că anii petrecuți în liceu alături de colegii ei și-au pus amprenta asupra comportamentului ei. Theo spune că a legat multe prietenii cu colegi de etnie romă, ba chiar a simţit întotdeauna că este una de-a lor.

”Mihai Bobonete: Spui că la bază ești țărancă, iar la liceu ai devenit țigancă. Cum vine asta?

Theo Rose: M-am operat. Am făcut schimbare de sânge, transfuzie. Da, am nimerit între foarte mulți copii de etnie romă și foarte talentați. Acolo, la noi în liceu, erau majoritari ei. Era ceva în neregulă dacă erai român, se uitau cam așa la tine.

Bobonete: Ce liceu ai făcut?

Theo Rose: Lipatti. Muzică. Cei mai talentați erau țigani, normal. Am nimerit între ei și am învățat multă muzică cu ei. Talentați toți și foarte generoși. Pe mine și pe mulți alții ca mine ne-au primit cu brațele deschise. „Hai că te operăm acum! Vezi tu cum ieși de aici”

Mihai Bobonete: În cât timp? Cât a durat tranziția?

Theo Rose: Patru ani. Eu am fost la liceu și am avut și extrașcolar. N-am ieșit cu fuste, dar sufletul era țigan”, a mărturisit Theo Rose în podcastul lui Mihai Bobonete.

 

 

Sursă foto: social media

Publicat: 07 feb. 2024, 15:16 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×