Theo Rose, dezvăluiri despre relaţia cu Anghel Damian. Ce decizia a luat artista după ce partenerul său a început să lipsească de acasă

Publicat: 12 apr. 2024, 16:00 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Theo Rose şi Anghel Damian trăiesc o frumoasă poveste de iubire. Relaţia lor a evoluat rapid, iar în prezent sunt părinţii unui băieţel superb. În cadrul unui interviu recent artista a dezvăluit ce sacrificii face pentru familia ei, dar şi pentru a-şi menţine relaţia cu partenerul său.

Theo Rose și Anghel Damian s-au cunoscut pe platoul de filmare pentru serialul „Clanul”, unde el e regizor, iar ea a primit un rol important. Deşi relaţia lor a fost aspru judecată la început, cei doi au luptat unul pentru celălalt.

Theo Rose, despre sacrificiile pe care le face pentru a fi împreună cu Anghel Damian

După cum bine se ştie, artista are o carieră de succes în industria muzicală de mulţi ani, iar partenerul său este un regizir şi actor extrem de talentat şi apreciat. Cei doi au un program extrem de încărcat, iar de multe ori stau mai mult separaţi decât împreună. Astfel, Theo Rose a găsit o soluţie pentru a fi mai aproape de tatăl fiului ei.

Invitată în podcastul lui Teo Trandafir, artista a dezvăluit cum reușește să mențină vie flacăra în relația ei.

„Din prima am simțit că ar renunța la tot ca să fie cu mine, nu i-am cerut niciodată asta, nici nu e cazul, doar că mi-am dat seama că sunt la fel și atunci am făcut astfel încât să pot să-i fiu alături. Merg să îl văd la spectacole, mă mai duc la el la filmări câteodată seara, vine cu mine la concerte atunci când se poate.

Da, mă duc după el la filmări, pentru că el regizează și câteodată filmează până târziu, de noapte…

Și să nu stau chiar o zi întreagă fără să îl văd mai iau copilul, mergem să-l vedem, îl pupăm, îi ducem ceva de mâncare, chestii de astea de nevastă. El vine cu mine la unele concerte atunci când programul îi permite, iar în weekend cel puțin o zi suntem doar noi doi. Copilașul îl mai ducem pe la bunici, la țară”, a spus Theo Rose, în cadrul podcast-ului lui Teo Trandafir.

Ce spune artista despre certurile cu Anghel Damian

Theo Rose a mărturisit în podcastul lui Mihai Morar că situaţia nu este întotdeauna roz în relaţia cu Anghel Damian. Între aceştia mai apar uneori momente în care nu se înţeleg, răbufnesc, însă pentru artistă aceste discuţii sunt constructive.

„Se mai întâmplă. Ne mai înfuriem și noi. Este foarte special când se întâmplă așa, pentru că suntem foarte asemănători. Avem aceleași mijloace prin care lucrăm. Când ne lovim cu vorbe, avem aceeași manieră. Dacă îi dau să-l doară, o simt la fel când o întoarce. N-am pățit niciodată, așa să se întâmple lucrurile în oglindă, așa cum se întâmplă acum. Dar asta ne și ajută foarte mult. Ne ajută să ne descoperim. Ne amuzăm tot timpul. De fiecare dată când ne certăm ne dăm seama cât de mult semănăm.

Nu este o ceartă cu înjurături și jigniri. Anghel se ceartă doar intelectual și asta pe mine mă doare foarte tare. Este greu să-i faci față când te cerți cu el. Este un teren pe care eu abia acum încep să-l stăpânesc.

Dar și eu încerc să fac același lucru, dar mereu când o face el pentru mine arată altfel. Pare că este mult mai mult ce face el”, a spus Theo Rose în podcastul lui Mihai Morar

 

Sursă foto: social media

Publicat: 12 apr. 2024, 16:00 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×