Theo Rose, declaraţii despre al doilea copil: „Anghel e un pic mai nerăbdător decât mine”

Publicat: 02 apr. 2024, 15:49 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Theo Rose şi Anghel Damian trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de un an. Cei doi au împreună şi un băieţel superb, iar recent artista a vorbit despre a doua sarcină. Vedeta de la ProTV mărturiseşte că partenerul ei aşteaptă cu nerăbdare ca familia lor să se mărească.

După ce a născut, viaţa tinerei artiste s-a schimbat complet. Prioritatea sa este micuţul Sasha Ioan, dar cu toate acestea nu a putut sta departe nici de publicul ei.

Ce spune artista despre căsătorie

Deşi are un program încărcat, vedeta spune că îşi face timp întotdeauna pentru familia ei, dar şi pentru planurile de viitor pe care le are cu Anghel Damian. Mai mult, cei doi îşi planifică nunta.

„Îmi place foarte tare viața de mamă. Mă distrez mult mai mult, dar ce-i drept am și făcut o schimbare. Primele luni au fost mai grele, din momentul în care am început lucrul din nou. Pentru că au fost toate activitățile astea în paralel și atunci a fost greu. Eram tot timpul tracasată, obosită și nu mai știam pe unde să scot cămașa.

Dar a fost nevoie de lunile alea ca să pot la un moment dat să trag linie și să zic, ‘Stai așa un pic, că eu trebuie să fac o schimbare în programul meu, fiindcă acum avem alte priorități’. Așa că, ușor-ușor am început să-mi organizez programul.

Astfel încât, în mare parte dintre zilele săptămânii să fiu după ora 17.00 să fiu acasă cu copilul meu. Dacă nu chiar toată ziua, am câteodată și norocul ăsta”, a povestit Theo Rose în emisiunea Vorbește lumea.

Theo Rose a mărturisit că Sasha este exact copilul pe care și l-a dorit mereu.

„E bine Sasha. O să facă 10 luni acum în aprilie. A învățat să bată din palme. Ne strigă, ‘mama’, ‘tata’. A început să gângurească. Ne distrăm. E un copil bun. Nu bolește. Adică la răceală sau așa a trecut bine. Nu e plângăcios fără motiv”, a mărturisit artista.

Theo Rose și Anghel Damian își mai doresc un copil

Rolul de părinte a venit la pachet cu multe bucurii, dar şi cu responsabilităţi pe măsură. Cu toate acestea, cuplul este pregătit pentru încă un membru în familie.

„Sasha e de vină pentru asta. A fost o experiență mult prea frumoasă și am zis că… Anghel e un pic mai nerăbdător decât mine. Eu pentru că am trecut prin toate cele, naștere, post partum și asta. Am zis, ‘Bă, hai să-mi dau puțin timp, că nu e chiar așa simplu’. Mai crește puțin băiatul, să ne putem înțelege cu el.

După aia, să dea Dumnezeu să mai fie… Dar Anghel, el ar vrea și acuma. Să facem, nu are nicio problemă. Grădiniță, tată. Îi place și lui foarte tare. Mă ajută. Adică nu-și dorește pentru că e simplu pentru el să facă parte din asta. El participă activ la creșterea lui Sasha.

Merge cu el. Doar el a fost cu Sasha la doctor. Și-a organizat și el timpul. Dacă-mi spune, ‘Acuma am și eu… Trebuie să mă pun să scriu, două ore..’. Da, tată. Eu stau cu copilul. Mama contează în chestia asta”, a mărturisit Theo Rose.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 02 apr. 2024, 15:49 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă