Cum se înţelege Theo Rose cu mama lui Anghel Damian: „E o tipă foarte interesantă”

Publicat: 26 mart. 2024, 10:30 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Theo Rose şi Anghel Damian trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câţiva ani. În urmă cu doar câteva luni cei doi au devenit părinţii unui băieţel superb pe care l-au botezat Sasha Ioan. Artista are o relaţie specială cu fanii ei şi ori de câte ori are ocazia obişnuieşte să le împărtăşească diferite lucruri din viaţa ei personală. Recent le-a vorbit admiratorilor despre relaţia pe care o are cu mama partenerului său.

Recent, pe pagina sa de Instagram, artista a publicat o fotografie în care a surprins-o pe soacra ei alături de Anghel Damian. Cele două se vizitează des, iar de această dată Theo Rose nu a ezitat să imortalizeze momentul.

Cum se înţelege artista cu mama lui Anghel Damian

În cadrul unui interviu recent, artista a fost întrebată cu se înţelege cu soacra ei, Anca. Răspunsul a fost unul cât se poate de clar.

„Mă înțeleg foarte bine cu ea. E o tipă foarte interesantă și îi spun tipă pentru că m-a rugat să-i vorbesc la per tu, are o tinerețe care nu o să se piardă niciodată. Călătorește mult, se documentează foarte mult pentru filmele pe care le face, e foarte tare”, spunea Theo Rose, potrivit Wowbiz.

Theo Rose a fost cerută în căsătorie

Theo Rose şi Anghel Damian sunt născuţi în aceeaşi zi la câteva ore distanţă, iar regizorul a decis că acela este cel mai bun moment în care să îi pună partenerei sale marea întrebare. Astfel i-a cumpărat vedetei un inel special, gravat cu câteva versuri emoționante în limba franceză.

„Anghel mi-a făcut un cadou care pentru mine înseamnă mult și a venit într-un gest de ziua noastră, că noi ne serbăm la câteva ore distanță, un inel lat, pe care erau gravate niște versuri în limba franceză. Era însoțit de o cerere de a ne petrece restul vieții împreună”, a povestit Theo Rose în podcastul „Fain și simplu”, moderat de Mihai Morar.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 26 mart. 2024, 10:30 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă