Theo Rose a fost cerută în căsătorie! Anghel Damian i-a dăruit artistei un inel special: „Pentru mine înseamnă mult”

Publicat: 25 mart. 2024, 12:22 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Theo Rose a făcut recent o dezvăluire care i-a luat prin surprindere pe fanii săi. Artista a fost cerută în căsătorie de Anghel Damian! De mai bine de doi ani, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar acest moment era aşteptat cu nerăbdare de toţi cei care îi urmăresc. 

Cuplul a fost recent invitat în podcastul lui Mihai Morar, acolo unde s-au făcut multe dezvăluiri despre viaţa profesională, dar şi personală. Cu această ocazie, artista a povestit cum a fost cerută în căsătorie de tatăl fiului său.

Cum a fost cerută Theo Rose în căsătorie

Theo Rose şi Anghel Damian sunt născuţi în aceeaşi zi la câteva ore distanţă, iar regizorul a decis că acela este cel mai bun moment în care să îi pună partenerei sale marea întrebare. Astfel i-a cumpărat vedetei un inel special, gravat cu câteva versuri emoționante în limba franceză.

„Anghel mi-a făcut un cadou care pentru mine înseamnă mult și a venit într-un gest de ziua noastră, că noi ne serbăm la câteva ore distanță, un inel lat, pe care erau gravate niște versuri în limba franceză. Era însoțit de o cerere de a ne petrece restul vieții împreună”, a povestit Theo Rose în podcastul „Fain și simplu”, moderat de Mihai Morar.

Anghel Damian își dorește o nuntă restrânsă

În ceea ce priveşte nunta, regizorul serialului Clanul de la ProTV a mărturisit că nu îşi dorește un eveniment mare, cu sute de invitați, ci visează la ceva mai intim și personal. Anghel Damian spune că vrea să organizeze o petrecere restrânsă, alături de familie și cei mai apropiaţi prieteni.

„Eu îmi doresc o chestie extrem de restrânsă. Nu vreau să fie petrecerea aia cu 500 de oameni. Mi-aș dori la un moment dat să fie și asta, dar mi se pare că sunt două lucruri care se exclud una pe cealaltă: momentul ăsta de intimitate care trebuie să existe, să fie pur intim, și după care, cumva să împărtășești această bucurie cu lumea”, a spus Anghel Damian, despre nuntă.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 25 mart. 2024, 12:22 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă