Cum se înțeleg Daniela Gyorfi și George Tal! Sunt împreună de peste 15 ani

Publicat: 26 May. 2021, 13:01 Vedete

Daniela Gyorfi și George Tal formează un cuplu foarte frumos de mai bine de 15 ani. Multe persoane se întreabă, însă, cum se înțeleg cei doi și cum trec peste obstacole în relația lor. Celebra cântăreață a recunoscut faptul că s-au confruntat cu anumite probleme de-a lungul anilor.

Daniela Gyorfi și George Tal sunt împreună de peste un deceniu, iar dragostea dintre ei a rămas aceeași! Chiar dacă în presă nu s-au auzit zvonuri despre cei doi, și în relația lor au existat momente de tensiune sau probleme. Împreună o cresc pe frumoasa lor fiică, Maria. Cântăreața a mărturisit în cadrul unui interviu faptul că este o persoană geloasă, însă nu îi verifică, de exemplu, telefonul partenerului ei de viață.

„În primul rând, nu-mi place să-i verific telefonul, să îl spionez! Din partea mea are libertate și înțelegere, dar recunosc că sunt un pic geloasă. Nu-mi place să fac pe detectivul, consider că într-o relație încrederea este totul”, a spus Daniela Gyorfi într-un interviu pentru VIVA!.

„Trecutul este trecut! Atunci a fost o perioadă mai delicată între noi, dar cred că George a învățat și a ales pe ce drum vrea să meargă. (…) Maria este un copil dorit și clar că ne-a făcut mai responsabili, dar relația noastră a rămas aceeași! (…) Consider că nu trebuie să stai într-o relație pentru copil sau altceva! Dacă o relație nu funcționează, fiecare trebuie să meargă pe drumul lui. Așa mi se pare corect”, a continuat ea.

Daniela Gyorfi a fost infectată cu noul coronavirus

Cântăreața Daniela Gyorfi a povestit la televizor despre experiența pe care a avut-o din momentul în care a aflat că este infectată cu noul coronavirus. Artista a mărturisit că s-a îmbolnăvit în luna noiembrie și, mărturisește ea, ”a fost ca un fel de răceală”, însă a simțit că o doare corpul, a avut febră două zile și și-a pierdut mirosul. Nu a avut nevoie de spitalizare, deoarece nu a făcut o formă gravă.

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 26 May. 2021, 13:01 Vedete
Pe aceeași temă