Cum s-a îmbrăcat Smiley la nunta cu Gina Pistol? N-ai spune că e ginerică

Publicat: 27 mai 2023, 14:05 Autor: Camelia Vedete

Gina Pistol și Smiley trăiesc cele mai frumoase momente! Ziua cea mare a venit, iar vedeta TV și celebrul artist vor spune cel mai important DA din viața lor. Se căsătoresc, astăzi, într-un decor de basm pe malul Lacului Snagov!

Smiley și Gina Pistol s-au pregătit intens să facă pasul cel mare. Celebrul artist a vrut să respecte tradiția, așa că și-a petrecut noaptea dinaintea nunții la hotelul Marmorosch din Capitală. Nu a vrut să vadă mireasa până când nu va începe marele eveniment. CANCAN.RO are primele imagini cu cântărețul în costum de ginerică. Solistul arată ireproșabil și deja a furat toate privirile celor din jur. A îmbrăcat un costum elegant, cu care a ieșit din tipar. Este un ginere modern, așa cum rar mai vezi. Și-a păstrat stilul și a reușit să arate perfect. Vezi toate imaginile pe CANCAN.RO.

Primele imagini cu Gina Pistol în rochie de mireasă!

Gina Pistol și Smiley s-au pregătit astăzi pentru cel mai frumos eveniment din viața lor. Cei doi și-au unit destinele astăzi, pe 27 mai, atât în fața ofițerului Stării Civile, cât și în fața lui Dumnezeu. Cine sunt nașii lor de cununie, dar și cum a fost la marele eveniment vedeți pas cu pas pe CANCAN.RO.

Smiley și Gina Pistol formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbizul autohton. După șapte ani de relație, artistul și prezentatoarea TV au decis că este momentul să își ducă povestea de iubire la următorul nivel: căsătoria. Astfel, marele eveniment, pe care cei doi nu îl vor uita vreodată, are loc chiar astăzi. Cum și nașii au un rol important la o nuntă, mulți s-au întrebat cine vor fi părinții lor spirituali. Cu siguranță, nu cei ai fiicei lor, Josephine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by smiley_omul (@smiley_omul)

Smiley și Gina Pistol se căsătoresc

Pe aceeași “bancă a mărturisirilor” pe care au spus că vor deveni părinți, Smiley și Gina Pistol au făcut mărturisiri de prima pagină.

Smiley și Gina Pistol sunt din nou pe “banca mărturisirilor” pe care în urmă cu 2 ani și jumătate dezvăluiau că vor deveni părinți. De data aceasta, pentru a-și anunța urmăritorii că vor deveni soț și soție.

Smiley și Gina Pistol se căsătoresc

“Este firesc să primiți vestea aceasta de la noi, înainte să citiți în presă sau să o auziți de la alții. Dacă tot există această bancă în curtea casei noastre pe care ne-am așezat acum 2 ani și jumătate. Și am anunțat că vom fi părinți. Ne-am gândit să o folosim din nou și când vă spunem că vom deveni soț și soție. Pentru că este un moment la fel de important pentru noi pe care ne dorim să-l împărțim cu voi”, își explică Smiley decizia.

Cum s-a petrecut cererea în căsătorie

Cum s-a petrecut cererea în căsătorie. Care este povestea inelului. Care au fost reacțiile apropiaților la auzul veștii. Care a fost rolul micuței Josephine în scenariul momentului. Și ce fel de nuntă își doresc Smiley și Gina. Toate și multe alte detalii se regăsesc în mărturia video făcută de cele două celebrități. Cu reacții sincere și pline de emoții, cu zâmbete, îmbrățișări și chiar lacrimi, Smiley și Gina povestesc. Și cum își propun să-și trăiască viața de familie sau cum își doresc să fie peste 10, 20 sau 30 de ani.

Care este povestea inelului

Smiley și Gina Pistol sunt împreună de 6 ani, iar cu 2 ani în urmă au devenit părinții unei fetițe pe care au decis să o țină departe de ochii publicului larg. Așa cum explică în dialogul cald și sincer pe care au ales să-l poarte la filmările pentru realizarea acestui video.

Cu aproape un an în urmă, pe 31 mai 2022, Smiley și Gina Pistolau avut pentru prima dată o manifestare publică a afecțiunii și legăturii lor.  Când au cântat împreună pe scena Sălii Polivalente Ne vedem noi”. Și s-au sărutat cu emoție în fața a 5000 de oameni, veniți la concertul lui Smiley.

Publicat: 27 mai 2023, 14:05 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă