Cum s-a afișat Carmen Brumă în public, pe timp de ploaie! Oamenii au rămas cu gura căscată

Publicat: 30 May. 2020, 12:38 Vedete

Se cunoaște deja faptul că partenera de viață a lui Mircea Badea este stilată, frumoasă și are un corp de invidiat!

Într-o postare recentă de pe Instagram, Carmen Brumă s-a afișat foarte sexy îmbrăcată, într-o zi ploioasă. Sufletul pereche al celebrului jurnalist Mircea Badea a ales să poarte o pereche de pantaloni scurți, un top de culoare albă, peste care a pus un sacou verde. Mai mult decât atât, Carmen Brumă a ales să poarte și tocuri înalte! Imaginea a fost făcută pe stradă, în timp ce traversa trecera de pietoni.

View this post on Instagram

"Keep moving forward"…mai ales cand esti pe trecerea de pietoni 😉 #quotestagram #moodoftheday #may #motivation

A post shared by Carmen Bruma (@carmenbrumaofficial) on

Reguli esențiale ca să nu te îngrași cât stai în izolare la domiciliu

Carmen Brumă nu se plictisește deloc în această perioadă în care cu toții trebuie să stăm cât mai mult în casă și să ne ferim astfel de Coronavirus! Din contră, vedetei nu i s-a schimbat prea mult stilul de viață pentru că era oricum obișnuită să își facă antrenamentele și acasă. Doar că petrece poate mai mult timp în bucătărie, alături de fiul ei și al lui Mircea Badea, Vlăduț.

Întotdeauna am fost adepta antrenamentului acasă! Acum, mai mult ca oricând, mi se pare cea mai sigură, eficientă și ieftină metodă de a face mișcare!”, spune vedeta. În plus, întrebată de Ciao.ro ce face cel mai mult acasă în aceste zile, Brumă ne-a mărturisit că nu are timp deloc de odihnă.

„Fac curățenie, gimnastică și gătesc! Mai nou, Vlăduț e pasionat de gătit și azi a vrut chec rotund, așa că avem treabă!, spune vedeta, care vine cu câteva sfaturi utile pentru toți cei care stau acum mai mult acasă pentru a se feri de virusul care a îngenuncheat China și Italia.

1. REDUCEȚI APORTUL CALORIC!  Vă mișcați mai puțin deci nu aveți nevoie de aceeași cantitate de mâncare dacă nu vreți să vă îngrășați.

2. BEȚI APĂ! 35-40 ml pe kg corp este necesarul în condiții normale de temperatură/efort fizic pt un adult. Hidratarea corespunzătoare vă ajută organismul să funcționeze corect, previne poftele, controlează apetitul.

3.NU MÂNCAȚI DE PLICTISEALĂ! Statul acasă, stresul la care suntem toți supuși zilele acestea, ieșirea din rutina cu care eram obișnuiți ne pot împinge să mâncăm necontrolat! Încercați să evitați ronțaitul non stop și păstrați 4 ore de repaus alimentar ( total) între mese timp în care vă hidratați

4. FACEȚI SPORT ACASĂ! ( sau în aer liber în zone fără aglomerație)  Programați-vă telefonul să vă atenționeze la fiecare 2-3 ore și ridicați-vă de pe canapea/scaun. Faceți 15-20 genunflexiuni, flotări, fandări , abdomene etc”,atrage atenția Carmen Brumă.

Publicat: 30 May. 2020, 12:38 Vedete
Pe aceeași temă