Carmen Brumă, rețetă de cheesecake. Este potrivit pentru orice dietă

Publicat: 17 sept. 2023, 08:30 Autor: Hermina Hagianu Retete & Diete

Carmen Brumă este adepta unui stil de viaţă sănătos pe care îl promovează intens. Soţia lui Mircea Badea a ajutat foarte multe doamne şi domnişoare să aibă un corp de vis cu dietele sale. Recent a venit din nou în ajutorul gospodinelor cu o reţetă simplă şi rapidă de cheesecake.

Carmen Brumă arată senzaţional la vârsta de 46 de ani. Vedeta nu depune prea multe eforturi, în schimb are grijă la alimentaţie şi face mult sport. Mai mult, soţia lui Mircea Badea încearcă atât cât poate să le ofere celor care o urmăresc un exemplu demn de urmat. Le propune regulat pe reţelele de socializare rețete sănătoase, care pot fi preparate de oricine.

Dieta lui Carmen Bruma te ajuta sa dai jos kg in plus!
Dieta lui Carmen Bruma te ajuta sa dai jos kg in plus!

Carmen Brumă, rețetă de cheesecake

Recent, Carmen Brumă a dezvăluit o rețetă excelentă de cheesecake, cu puține calorii. Iată de ce ingrediente ai nevoie:

1 kg cremă de brânză
500 ml smântână pentru frișcă
6 ouă
150 g zahăr brun
200 g făină
zeamă de lămâie
esență vanilie
stafide
praf de copt

Carmen Brumă a explicat fiecare pas

În continuare, vedeta a dezvăluit pas cu pas cum poţi obţine un preparat delicios. Reţeta se pregăteşte rapid.

„Rețeta mea preferată de cheesecake cu multă brânză, ouă și puțin zahăr. O variantă pe care o puteți da inclusiv copiilor. Pentru început, amestecați zahărul cu crema de brânză, folosim cremă și nu brânză de vaci tocmai ca acesta să iasă foarte fin. Apoi, adăugați treptat câte un ou și amestecați. Puneți făina treptat și omogenizați, astfel încât să nu se facă cocoloașe. Adăugați zeama de lămâie, mirodeniile, esența de vanilie, lămâie, praful de copt. Apoi, la final, adăugați și smântâna pentru frișcă și puneți compoziția într-o tavă sau două cu unt, iar apoi o băgați la cuptor pentru aproximativ 45 de minute, la 180 de grade. Rezultatul este delicios și sănătos”, a dezvăluit Carmen Brumă, pe rețelele de socializare.

Publicat: 17 sept. 2023, 08:30 Autor: Hermina Hagianu Retete & Diete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă