Carmen Brumă, sexy în autoizolare! Cum se duce la cumpărături în plină pandemie de coronavirus

Publicat: 10 apr. 2020, 10:21 Autor: Andreea Voicu Vedete

Carmen Brumă, sexy în autoizolare! Carmen Brumă are 42 de ani și un corp de invidiat! Soția lui Mircea Badea ne învață cum să ne protejăm de virus și cum ar trebui să mergem la cumpărături!

Astfel că vedeta a postat pe rețelele de socializare o imagine în care apare îmbrăcată într-un combinezon, cu ochelari, pregătită să meargă la cumpărături.

Vedeta are pus la ușă, în fața casei, un covoraș îmbibat în clor, acolo unde își lasă și încălțămintea. De asemenea, poartă și mască și mănuși!

Carmen Brumă s-a echipat corespunzător și a mers la cumpărături, dar înainte de acest lucru a scris pe rețelele de socializare următorul mesaj: „Bine îmbrăcată la cumpărături, varianta de pandemie 2020! Am masca şi mânuşi (placate cu aur probabil, la cât au costat) – nu vă scriu de unde sunt că nu mai au. Pantofi – nu contează că-i las la uşă pe un covoraş îmbibat cu clor”.

Reguli esențiale ca să nu te îngrași cât stai în izolare la domiciliu

Carmen Brumă nu se plictisește deloc în această perioadă în care cu toții trebuie să stăm cât mai mult în casă și să ne ferim astfel de Coronavirus! Din contră, vedetei nu i s-a schimbat prea mult stilul de viață pentru că era oricum obișnuită să își facă antrenamentele și acasă. Doar că petrece poate mai mult timp în bucătărie, alături de fiul ei și al lui Mircea Badea, Vlăduț.

Întotdeauna am fost adepta antrenamentului acasă! Acum, mai mult ca oricând, mi se pare cea mai sigură, eficientă și ieftină metodă de a face mișcare!”, spune vedeta. În plus, întrebată de Ciao.ro ce face cel mai mult acasă în aceste zile, Brumă ne-a mărturisit că nu are timp deloc de odihnă.

„Fac curățenie, gimnastică și gătesc! Mai nou, Vlăduț e pasionat de gătit și azi a vrut chec rotund, așa că avem treabă!, spune vedeta, care vine cu câteva sfaturi utile pentru toți cei care stau acum mai mult acasă pentru a se feri de virusul care a îngenuncheat China și Italia.

1. REDUCEȚI APORTUL CALORIC!  Vă mișcați mai puțin deci nu aveți nevoie de aceeași cantitate de mâncare dacă nu vreți să vă îngrășați.

2. BEȚI APĂ! 35-40 ml pe kg corp este necesarul în condiții normale de temperatură/efort fizic pt un adult. Hidratarea corespunzătoare vă ajută organismul să funcționeze corect, previne poftele, controlează apetitul.

3.NU MÂNCAȚI DE PLICTISEALĂ! Statul acasă, stresul la care suntem toți supuși zilele acestea, ieșirea din rutina cu care eram obișnuiți ne pot împinge să mâncăm necontrolat! Încercați să evitați ronțaitul non stop și păstrați 4 ore de repaus alimentar ( total) între mese timp în care vă hidratați

4. FACEȚI SPORT ACASĂ! ( sau în aer liber în zone fără aglomerație)  Programați-vă telefonul să vă atenționeze la fiecare 2-3 ore și ridicați-vă de pe canapea/scaun. Faceți 15-20 genunflexiuni, flotări, fandări , abdomene etc”,atrage atenția Carmen Brumă.

Publicat: 10 apr. 2020, 10:21 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă