Cum îți poți lua o Dacia la preț bun cu toate dotările. Promoții deosebite la mașinile noi

Publicat: 14 Apr. 2020, 10:20 General
Cum îți poți lua o Dacia la preț bun cu toate dotările. Promoții deosebite la mașinile noi

Dacia a găsit soluția perfectă pentru cei care doresc să-și achiziționeze o mașină în această perioadă. Aveți la dispoziție o gamă largă de autovehicule din care puteți să vă alegeți și în plus, există și promoții destul de tentante la mașinile noi. Acestea vin cu toate dotările incluse.

Programul Rabla, disponibil și de acasă

Chiar dacă situația actuală din țară, cauzată de pandemia de coronavirus, este una destul de delicată, sunt și persoane care sunt nevoite sau care pur și simplu vor să-și cumpere o mașină. Dacia le vine în ajutor cu un catalog online din care fiecare își poate alege mașina care i se potrivește cel mai bine.

Cea mai rentabilă variantă o reprezintă fără îndoială Programul Rabla. Acum, acesta este disponibil și de acasă. Puteți face o rezervare fără să vă deplasați la vreunul din sediile Dacia. Aveți la dispoziție peste 300 de modele online. Prin acest program, prețurile mașinilor sunt destul de accesibile. De exemplu, Dacia Sandero în seria limitată PLUS TCe 90 costă acum 7.850 de euro, față de 9.200, cât era inițial.

Tot ceea ce trebuie să faceți este să vă alegeți mașina pe care o doriți și să vă creați un cont pentru a putea plasa comanda. Trebuie să știți că rezervarea autovehiculului vă costă 500 de euro. În termen de 15 zile puteți să vă întâlniți cu un agent și să achitați restul de bani.

Oferte tentante prin Dacia ”All Inclusive”

Așadar, dacă v-ați hotărât să vă schimbați mașina sau să vă luați pentru prima dată una, puteți face acest lucru și prin programul Dacia ”All Inclusive”. Așa cum sugerează și numele, acesta reprezintă un pachet de servicii complete, în care intră atât garanția, cât și întreținerea automobilului.

Există trei variante din care puteți alege: Dacia ”All Inclusive” 3 ani fără griji, 4 ani sau 5 ani. Prima opțiune vine cu o dobândă fixă de 7.90% și o rată de 685 de lei pe lună. Veți avea parte de întreținerea mașinii timp de 3 ani sau până atingeți 100.000 de kilometri.

Dacia ”All Inclusive” 4 ani fără griji are o dobândă de 7.50%, o rată de 696 de lei și aveți asigurată garanția și întreținerea automobilului pe o durată de 4 ani sau 100.000 de kilometri. În fine, pentru ultima variantă, Dacia ”All Inclusive” 5 ani fără griji, veți plăti o dobândă de 6.90% și 698 de lei pe lună. Mașina va fi întreținută timp de 5 ani sau până la 100.000 de kilometri.

Prețurile mașinilor pornesc de la 7.530 de euro, pentru Dacia Logan și pot ajunge și la 14.100 de euro, pentru Dacia Lodgy, care are între 5 și 7 locuri.

Publicat: 14 Apr. 2020, 10:20 General
Pe aceeași temă