Cum încearcă Ema Uta să-l țină sub papuc pe Alex Bodi. S-a întâmplat chiar sub ochii amicilor lui ”bombardieri”

Publicat: 31 mai 2022, 10:46 Autor: Maria Apostol Vedete

Ema Uta pare să-l fi așezat în banca lui pe Alex Bodi, care și-o tot ”încerca” cu diverse femei frumoase din showbiz. Make-up artistul vedetelor s-a impus atât de bine în această relație, încât își permite chiar să-i ”spargă” și întâlnirile lui cu gașca de băieți.

Pare că au apus vremurile când Alex Bodi făcea tot ce voia cu gașca lui de băieți. S-a inventat femeia care să-l țină sub papuc, iar aceasta este Ema Uta! Dovadă o face și un gest aparent simplu, însă care spune multe…

Musculosul și-a plănuit recent o întâlnire cu băieții, la un restaurant din zona de nord a Capitalei. Când toți se simțeau bine și încercau să braveze care mai de care… o surpriză și-a făcut loc în peisaj! Ema Uta i-a luat prin învăluire pe toți, dar Bodi a rămas cel mai surprins. Nici nu știa, săracul, cum să reacționeze. Se pare că make-up artistul preferă vizitele spontane pentru a se asigura că partenerul ei nu are nevoie de ea.

Măcar de o mângâiere, o dezmierdare, așa cum a început să-l alinte de față cu toți amicii lui ”bombardieri”. Mai multe detalii și imagini găsți pe CANCAN.RO.

Alex Bodi, aventură secretă cu o altă vedetă

La scurt timp după despărțirea de Ema Uta, afaceristul a dezvăluit că a avut o relație pasională cu o vedetă din România, și nimeni nu a aflat despre ea!

Despre misterioasa femeie care i-a furat inima, Alex Bodi spune că era celebră.

Am avut o relație, dar am ținut-o mai ascunsă. Am preferat să nu vorbim sau să nu ne afișăm cumva, pentru că ne cunoaștem amândoi cum suntem.

„E cineva cunoscut și nu avea rost, pentru că știa unde duce și am zis că nu vrem să stricăm ce-a fost frumos, să repetăm anumite greșeli”, a declarat Alex Bodi, la Antena Stars.

Publicat: 31 mai 2022, 10:46 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă