Jorge a dezvăluit motivele pentru care escaladează certurile în căsnicia lui: ”Jur că apare demonul și se manifestă!”

Publicat: 30 mart. 2022, 11:07 Autor: Dora Bazavan Vedete

Jorge a trecut prin clipe cumplite când și-a internat băiatul, pe David, diagnosticat cu o pneumonie severă. Între timp apele s-au liniștit și cel mic a ajuns acasă, acolo unde l-a așteptat o petrecere pe cinste de ziua lui. Artistul are o familie frumoasă și fericită, iar despre cât de binecuvântat se simte ne-a povestit într-un interviu exclusiv.

Reporter: La mulți ani pentru David, care a împlinit 5 ani! Ai un băiat așa cum ți-ai dorit și așteptat?

Cred că depășește orice așteptare. E mult mai bun la suflet decât mine. Are o atenție și seriozitate care uneori mă depășește. Pot spune că sunt recunoscător pentru băiatul minunat pe care îl am.

V-a dat puțin bătăi de cap cu pneumonia pe care a avut-o și că a fost internat în spital! V-ați prins târziu că nu este foarte ok starea lui de sănătate sau cum a fost?

Doctorii au spus că am ajuns la momentul perfect. Nu erau semne mai devreme să mergem la spital iar dacă mai întârziam, se agrava. Am trăit clipe de coșmar. Le mulțumim doctorilor că l-au primit și tratat impecabil. Are o recuperare fantastică. La 7 zile de la internare nu mai tușește deloc. Spuneau la început că e posibil să dureze și o lună recuperarea. A avut o bacterie oribilă, culmea e și vaccinat împotriva acelei bacterii.

Ce îți dorești tu pentru băiatul tău?

Să fie sănătos, fericit, să iubească și să fie iubit. E liber să facă ce vrea și ce îi place în viața asta. De-aia a venit pe pământ. Să dea ce e ce mai bun din el.

Artistul se așteaptă, în curând, la nepoți!

Ce relație au David și Karina? Cum se înțeleg?

Sunt fantastici împreună. Se joacă, se uită la desene. Karina este o soră mai mare extraordinară iar David un dulce. E adorabil să îi vezi pe amândoi când se joacă sau se prostesc.

Îți mai doreșți și alți copii?

Eu îmi mai doream până acum ceva vreme însă acum că Ilinca face 20 de ani, mai bine ne mai bucurăm și noi câțiva ani că sigur o să vină cu nepoți acasă. Trecem de la unii la alții. Abia scăpăm de David și apoi vin nepoții. N-am calculat-o bine pe asta.

Ai o soție foarte frumoasă, pe Ramona! Cât de gelos ești tu când primește complimente din partea altor bărbați?

Nu sunt și nu am fost niciodată gelos. Treaba asta cu gelozia are legătură cu încrederea ta în tine și cu stima de sine. E aiurea în zilele de azi, că nu mai poți să faci sau să primești un compliment că imediat oamenii se simt amenințați sau se aprind de gelozie. Chiar am trăit o experiență de genul care m-a marcat.

Jorge: ”De obicei ne certăm când îi este ei foame”

Dar ea pe tine? Că presupun că și tu primești nenumărate mesaje de la fanele tale care nu sunt puține!

Ea nici atât. Avem deja o relație specială și o conexiune puternică. Plus că noi suntem atât de focusați pe țelurile noastre că nici nu ne pasă de ce vine dinspre exterior. Rămânem în Universul nostru.

De la ce vă certați cel mai des tu și Ramona?

De obicei ne certăm când îi este ei foame. Cam mereu când îi trece ora ei de masă și nu a mâncat. Jur că apare demonul și se manifestă. E rea de foame. Și prefer să fiu atent la treaba asta ca să nu ne certăm.

Tu îi gătești ei sau ea ție?

Eu îi comand ei și ea mie. Rar gătim. Muncim de dimineață până seara și nu mai avem timp să și gătim. Uneori în weekend mai gătim. Eu grătar și ea somon la cuptor.

Urăște monotonia și își surprinde mereu soția

Cine e cel mai gurmand dintre voi?

Ea clar. Eu am renunțat la dulciuri de curând. Deci eu nu mai am așa tentații. Ea ar gusta tot felul de mâncăruri, eu sunt mai conservator.

Cum obișnuiești tu să îți răsfeți soția, de obicei?

O scot în oraș, ba la masă, ba la plimbare. Uite, de exemplu, diseară mergem la teatru, o comedie, alte ori mergem la stand up, acum 2 săptămâni am fost la Operetă. Ieșim la film, plecăm din oraș. Îmi place să o răsfăț. Să îi fac program variat. Să ne distrăm. Urăsc monotonia.

Ai ceva să-ți reproșezi ție, ca bărbat? Din relațiile pe care le-ai avut sau acum?

Ar fi interesant să o întrebăm pe ea. Eu sunt subiectiv și cred că fac o treabă bună. Acum…nu știu…n-am avut reclamații. De obicei, dacă nu fac ceva, mi se spune. Facem cu rândul de obicei. Nu cred că e nimeni perfect, dar am învățat să băgăm la cap și să avansăm.

Ce planuri de vacanță are

Plecați destul de des în vacanțe și escapade romantice! Care va fi următoarea destinație de vacanță?

Următoarea e secret. Urmăriți-mă pe instagram. Ca și pont, la mijlocul lui aprilie plecăm, așa că urmăriți-mă că o să vă placă.

Cum te vezi tu pe plan sentimental peste câțiva ani?

Uite la asta nu m-am gândit. Mereu mă gândesc la profesional sau financiar. Poate că sunt bine emoțional și atunci mă văd la fel? Cred că asta e.

Ai fost vreodată părăsit de o femeie?

Da. De mama când mă lăsa la grădiniță. Glumesc. Nu mi s-a întâmplat asta.

Jorge: ”Sunt fericit pentru copiii minunați și familia frumoasă”

Dacă ai fi femeie ai recurge la operații estetice? Ce fel de îmbunătățiri crezi că ți-ai face în acest sens?

Păi normal. Dar nu genul de să nu mai coincizi cu poza din pașaport. Eu cred în ajustări după o anumită vârstă sau dacă ai nevoie de mai mult volum la buze, sâni, obraji. Îmi place naturalul așa că orice e natural și arată estetic impecabil, e de făcut. Și ca să și răspund, cred că mi-aș fi pus sâni dacă nu aveam.

 Ce crezi că ai fost într-o altă viață?

 La cum am mers pe tocuri la “Te cunosc de undeva”, cred că nu mai e cazul să răspund.

Spune-mi, te rog, 3 lucruri de care îți este teamă și 3 lucruri care te fac fericit?

 Mi-e teamă: Să nu mă îngraș, să rămân invalid sau să rămân singur.

Sunt fericit: pentru copiii minunați și familia frumoasă, pentru că fac 40 de ani anul ăsta și sunt perfect sănătos și pentru că sunt creativ și talentat.

 Îți este teamă de război?

Mi-a fost și îmi este. E îngrozitor numai să te gândești prin ce trec oamenii din Ucraina. Încerc să evit subiectul ori de câte ori am ocazia.

Ce viitor crezi că au copiii tăi într-o țară ca România? Și ce le-ai pregătit în acest sens?

Fiecare are steaua lui în frunte și cu îndrumarea corectă, pot ajunge ce vor și pot trăi cele mai frumoase momente. România este o țară în care poți să te dezvolți foarte frumos, e o țară sigură și avem foarte multe oportunități aici. Iubesc România și cred în români.

Publicat: 30 mart. 2022, 11:07 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă
×