EXCLUSIV | Cum comentează Andrei Krișan primul joc pentru Imunitate, după Unificare: ”De aici au început strategiile”

Publicat: 18 apr. 2024, 14:39 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete

Aseară, cei 11 concurenți rămași la Survivor All Stars și-au ales numele noului trib, Los Bandidos și au dat startul jocurilor, cu cel pentru Imunitate! Ce s-a întâmplat și ce discuții au apărut, a comentat Andrei Krișan, vicecampion Survivor în 2023, în exclusivitate.

”În sfârșit începe etapa Individualelor la Survivor All Stars. Îmi place tare mult ce se întâmplă, dar și mai mult faptul că Războinicii merg în camp-ul vechi al Faimoșilor. Alianțele, strategiile, toate sunt deschise și fiecare dintre ei trebuie să accepte schimbarea. Social vorbind, este evident și am spus-o anterior, deși există un trib, la bază sunt două echipe – Războinicii și Faimoșii. Fiind în minoritate, Faimoșii vor ajunge mereu în inferioritate numerică la votul de grup. Deci colanul îi va salva, dacă va fi câștigat de unul de-al lor”, a menționat Krișan.

Cum comentează Andrei Krișan primul joc pentru Imunitate, după Unificare

Acesta a urmărit și modul în care interacționează concurenții după ce s-au mutat toți pe o singură insulă: ”La început, testezi energia tribului, te bucuri de noua locație, îmi amintesc cum am fost și eu anul trecut, când am ajuns în această etapă. Mergeam prin junglă, descopeream fiecare colțișor și asta cred că vor face și ei. Toată lumea discută strategii, analizează cine ar trebui să pornească conversațiile, ar vrea să fie și natural, dar și calculat. Se revine la strategia de nominalizare și e bine că se discută despre cum vor vota”.

Krișan a fost curios și de modul în care cei 11 au ales numele noului trib: ”Iată că au avut de ales un nou nume, ceea ce mi se pare foarte mișto că au fost lăsați să fie creativi. Los Bandidos – îmi place foarte mult, dar și mai mult îmi place că fiecare își alege câte un nume propriu, un personaj”.

Înainte de a încheia, vicecampionul Survivor a vorbit și despre jocul serii, dar și despre faptul că TJ s-a impus în probă: ”Am fost foarte curios să văd cum vor arăta jocurile. Este un sistem prin care am trecut și eu. Ștefania l-a scos pe Zanni din prima etapă, wow. Îmi amintesc, că așa am pățit și eu la primul joc de la Individuale, e foarte frustrant. TJ Miles a luat colanul… iar de aici au început strategiile. Ciobanu a încercat să-i arate adevărul și să-i scoată în evidență că Zanni ar alege-o pe Ana în etapele următoare. Să vedem ce va urma. Încă se vede o tensiune a concurenților după această schimbare. Trebuie să fie precauți în a spune strategiile. Nu mai au nimic de pierdut, așa că a fi deschiși și a comunica este cheia succesului în tribul acesta. Abia aștept să văd ultimul episod din săptămână!”

Săptămâna de Survivor All Stars se încheie diseară, de la 21:30, la PRO TV, iar comentariul lui Andrei va fi disponibil mâine.

Publicat: 18 apr. 2024, 14:39 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă
×