Cum arată soția lui Petre Roman la 50 de ani! Silvia Chifiriuc nu poate trăi fără să facă sport

Publicat: 07 Jan. 2020, 12:25 Vedete

În urmă cu 10 ani, Petre Roman și soția lui, Silvia Chifiriuc, s-au ”luat” legal. Relația dintre cei doi a fost una controversată încă din primele luni.

Soția fostului prim-ministru al României are aproape vârsta de 50 de ani și arată incredibil! Silvia Chifiriuc face anumite sacrificii pentru a arăta impecabil, mai ales ținând dietă.

În anul 2009, Petre Roman s-a căsătorit cu Silvia Chifiriuc. Chiar dacă surse din presă au zis că au avut o relație controversată, cei doi se înțeleg mai bine decât crede lumea.

Foarte multe femei s-au întrebat ce face soția lui Petre Roman de reușește să arate atât de bine. Ei bine, răspunsul este unul simplu: ține dietă!

”Fac sport de trei-patru ori pe săptămână. Urc pe munte, înot. Doar am stat la mare, îmi place foarte mult să înot. Mai fac si un pic de saună, masaj. Ador masajul”, a spus Silvia Chifiriuc, potrivit Viva.

Cum s-au cunoscut cei doi

Silvia Chifiriuc și Petre Roman s-au cunoscut în avion, la o cursă Milano-București.

”L-am cunoscut pe Petre în aer. Întâmplarea a făcut să avem locuri în acelaşi avion. Era o cursă Milano- Bucureşti. Petre, care avea locul de lângă el liber, m-a rugat să stau acolo şi astfel am făcut cunoştinţă. Ţin minte că am vrut să mă reîntorc la locul meu la un moment dat, dar el tot spunea «Hai, mai stai, mai stai, mai spune-mi!». Şi am tot stat de vorbă până la aterizare. Apoi, am menţinut legătura şi, după o vreme, a venit şi ziua când el a decis să închidă uşa trecutului şi să deschidă, alături de mine, uşa unui viitor nou, împreună. M-a avertizat: «Să ştii că nu va fi uşor! Se vor spune multe răutăţi despre tine, dar să nu uiţi niciodată că, orice s-ar spune, ceea ce contează este ceea ce cred eu despre tine»”, a povestit pentru Libertatea Silvia Chifiriuc.

Publicat: 07 Jan. 2020, 12:25 Vedete
Pe aceeași temă