Oana Roman părăsește România! Ce planuri are și în ce țară va locui

Publicat: 25 feb. 2022, 15:50 Autor: Maria Apostol Vedete

La scurt timp după ce tatăl ei a primit oferta de a preda la o universitate din Elveția, acum Oana Roman a anunțat că își face planuri pentru a se muta în Franța.

Revoltată pe mai multe aspecte care o fac să fie nefericită în România, Oana Roman a luat decizia de a se muta în altă țară. Locul ideal pe care și l-a proiectat a fost un sat mic, izolat, undeva în Franța. Acolo unde își dorește să gestioneze o afacere.

Vedeta susține că ”i-a pus capac” răutatea pe care a fost nevoită s-o suporte din cauza unor oameni. Ea speră ca până la finalul acestui an să plece definitiv, fără să se mai uite în spate.

Practic, singurul pe care mi-l doresc este să reușesc anul ăsta să-mi pregătesc plecarea. Să am puterea necesară să mă ocup de tot ce trebuie. Astfel încât să mă organizez să pot pleca din țară. Și să mă duc într-un loc mic, mic, mic. Să locuiesc într-o comună, într-un sat mic, mic și atât. Sincer, și să pot să renunț la toată nebunia asta care începe să mă apese foarte tare”, a declarat Oana Roman pe Instagram.

Petre Roman se mută în Elveția

Petre Roman va pleca și el din România, în Elveția, unde va și profesa. Fostul premier va ocupa funcția de Președinte al Universității din Geneva. Una dintre cele mai bune instituții de învățământ din lume. Tatăl Oanei va începe un nou capitol alături de Silvia Chifiriuc și fiul lor.

Petre Roman a divorțat de Mioara Roman și s-a căsătorit cu Silvia Chifiriuc. Între cei doi există o diferență de vârstă de 25 de ani. Dar cu toate astea, iubirea lor a fost mai puternică. Silvia și Petre Roman sunt împreună de mai bine de 12 ani și au un fiu, pe nume Petruș.

În 1968, tatăl Oanei Roman a fost asistent la Facultatea de Energetică de la Institutul Politehnic București. În 1976 a primit titlul de șef de lucrări, după care conferențiar. Câțiva ani mai târziu a devenit liderul Catedrei de Hidraulică și Mașini Hidraulice de la Facultatea de Energetică.

 

Publicat: 25 feb. 2022, 15:50 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă
×