Cum arata baia Anastasiei Soare? E plina de marmura, langa cada are sampanie si caviar, iar privelistea este incredibila! VIDEO

Publicat: 08 apr. 2019, 15:38 Autor: D. C. Vedete

Anastasia Soare are 63 de ani si traieste visul american. Locuieste intr-o casa de milioane de dolari in care doar baia arata ca o adevarata galerie de arta.

Cum arata baia Anastasiei Soare? E plina de marmura, langa cada are sampanie! Anastasia Soare a plecat inca din anii ’90 in SUA acolo unde a creeat un adevarat imperiu pornind de la meseria ei de baza, cosmeticiana.

Imperiul ei „Anastasia Beverly Hills” este estimat acum la o valoare de piata de aproape 4 miliarde de dolari iar Anastasia detine in proportie de 100% toata compania. Astfel Anastasia Soare este una dintre cele mai bogate romance de peste ocean si asta se vede si in stilul ei de viata.

Romanca locuieste in Los Angeles unde are o casa impresionanta dar nu a primit inca pe nimeni in interiorul vilei ei, primele imagini care au aparut fiind cele cu baia ei, una de-a dreptul exceptionala.

Baia Anastasiei Soare este plina de marmura alba si o multime de accente aurii. Dimensiunile sunt impresionante, baia ei fiind chiar mai mare decat o garsoniera comunista dintr-un bloc din Bucuresti.

Toate sertarele si rafturile ei sunt pline de produse foarte scumpe de cosmetica. De la creme de corp pana la rujuri si parfumuri care probabil valoreaza mai mult de cateva zeci de mii de dolari.

Cum arata baia Anastasiei Soare? E plina de marmura, langa cada are sampanie!

Cel mai impresionant este view-ul pe care Anastasia il are din cada unde se relaxeaza. Langa cada are o masuta unde sta in permanenta o cutie de caviar si o frapiera unde chiar ea spune ca de fiecare data cand face baie are o sticla de sampanie din care bea.

La cei 63 de ani ai sai Anastasia Soare este una dintre cele mai renumite cosmeticiene din SUA, vedete precum Kim Kardashian sau Jennifer Aniston mergand la ea la salon pentru a-si pensa sprancenele au ajuns in timp sa-i fie prietene si chiar ambasadoare de brand pentru toate produsele pe care le-a lansat de-a lungul timpului.

Publicat: 08 apr. 2019, 15:38 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă
×