Cum arata actrita care o va juca pe Papusa Barbie pe marele ecran! E superba si rolul i se potriveste manusa!

Publicat: 15 Jan. 2019, 15:36 Vedete

Papusa Barbie va prinde viata pe marele ecran, iar cea care o va interpreta va fi o celebra actrita de la Hollywood.

Celebra actrita care o va juca pe Papusa Barbie a acordat recent un interviu pentru publicatia americana Variety in care a povestit ca a fost real impresionata ca a fost aleasa pentru un asemenea rol.

Cine este celebra actrita care o va juca pe Papusa Barbie!

Mai mult, vestea a venit ca o surpriza si pentru cinefili, pentru ca nu se asteptau la un film dedicat celebrei jucarii. Totusi, acest lucru a fost posibil dupa o colaborare dintre studioul Warner Bros si compania Mattel, care produce jucaria indragita de milioane de fetite din intreaga lume. Personajul foarte popular va prinde viata intr-o productie inedita, iar filmul va fi unul din care nu va lipsi nici actiunea.

Asa arata celebra actrita care o va juca pe Papusa Barbie pe marele ecran

Mai exact, celebra actrita care o va juca pe Papusa Barbie este Margot Robbie. Caracteristicile sale fizice au facut-o candidata ideala pentru acest rol, ea avand parul blond, ochii albastri si un trup foarte zvelt, asemenea personajului. Aceasta a devenit cunoscuta dupa ce a jucat alaturi de Leonardo DiCaprio in filmul „Lupul de pe Wall Street”.

„Papusa Barbie promoveaza increderea, curiozitatea si comunicarea pe tot parcursul calatoriei copilului spre autocunoastere. De-a lungul celor 60 de ani, Barbie i-a inspirat pe copii sa se imagineze in roluri ambitioase, de printese sau presedinti. Sunt onorata sa preiau acest rol si sa produc un film care cred ca va avea un impact pozitiv asupra fetitelor si publicului din toata lumea”, a povestit Margot Robbie, intr-un interviu pentru variety.com.

De origine australiana, actrita de 28 de ani are deja o experienta destul de vasta in domeniul cinematografiei. Aceasta a devenit candidata ideala in ochii producatorilor pentru ca are experienta necesara pe marele ecran din filme precum „Suicide Squad”, „I, Tonya” sau „About Time”. Si calitatile sale fizice au facut-o sa devina cea mai potrivita pentru a interpreta un asemenea rol, mai ales ca e considerata una dintre cele mai frumoase femei de la Hollywood.

Publicat: 15 Jan. 2019, 15:36 Vedete
Pe aceeași temă