Cum a reusit Alexandra sa puna mana pe telefon ca sa sune la 112 si ce le-a spus politistilor! Criminalul plecase la farmacie sa ia crema sa-i trateze ranile de la maini!

Publicat: 29 Jul. 2019, 15:07 Ciao.ro
Cum a reusit Alexandra sa puna mana pe telefon ca sa sune la 112 si ce le-a spus politistilor! Criminalul plecase la farmacie sa ia crema sa-i trateze ranile de la maini!

Pe fundalul conversatiei inainte ca Alexandra sa spuna "Vine, vine" se auzeau caini care latra semn ca criminalul Gheorghe Dinca tocmai se intorsese.

Cum a reusit Alexandra sa puna mana pe telefon ca sa sune la 112. Anchetatorii nu au reusit sa stabileasca exact cum a reusit Alexandra sa faca rost de un telefon mobil in garajul in care era tinuta sechestrata, dar stiu sigur ca Gheorghe Dinca era plecat din casa.

Fata a reusit sa sune la 112 in perioada in care el plecase de pe proprietate si i-a spus ca se duce la farmacie sa cumpere o crema pentru ranile pe care le avea fata la maini dupa ce a legat-o. Alexandra Macesanu le-a spus anchetatorilor ca este legata si ca a fost violata de agresor. Ea le-a dat politistilor un numar de telefon de pe o carte de vizita gasita in garaj care s-a dovedit a fi al unui inginer de cadastru irelevant pentru caz. Alexandra era foarte speriata si agitata dar a reusit sa le dea politistilor mai multe detalii despre locul unde se afla sechestrata.

Fata le-a spus politistilor la 112 ca in curtea casei este un caine lup de care ii este teama si ca nu poate pleca. Ulterior, fata a fost sunată, iar polițistul a încercat să o calmeze pe fată și i-a cerut să spună dacă știe unde se află și ce vede în jurul ei.

Ce i-a propus Gheorghe Dincă bucătăresei care a lucrat pentru el

Cum a reusit Alexandra sa puna mana pe telefon ca sa sune la 112

„Aceasta a relatat că este sechestrată într-o casă de un bărbat care în acel moment nu se afla lângă ea, fiind plecat la farmacie să cumpere cremă pentru a-i trata rănile provocate la mâini. Totodată, victima a precizat că, în acea curte, se afla un brad, un nuc, o mașină platformă cu fiare vechi, un autoturism gri, și mai mulți câini lupi dezlegați, în continuare, polițistul a întrebat-o dacă are rețea internet pe telefonul de pe care vorbește și răspunsul a fost negativ. Tot cu ocazia convorbirii, șeful biroului i-a solicitat să-i comunice culoarea gardului și dacă poate să iasă din casă și din curte. Cea în cauză a răspuns că gardul este din metal de culoare roșie și nu poate ieși din încăpere deoarece este legată și afară sunt câini lupi”, se arată în raportul MAI ce prezintă dinamica discuției dintre Alexandra și ofițerii de poliție, atunci când fata a sunat la 112.

Legătura dintre Gheorghe Dincă și Ion Rîmaru

Discutia telefonica de la 112 se inchide atunci cand fata spune „Vine, vine” iar pe fundal se aud caini care latra. Gheorghe Dinca a recunoscut ca a ucis-o pe Alexandra imediat dupa ce si-a dat seama ca a sunat la 112 si a scapat de trupul ei dupa ce i-a dat foc.

Publicat: 29 Jul. 2019, 15:07 Ciao.ro
Pe aceeași temă