Cum a reacționat Pavel Stratan când a aflat că fiica lui se va căsători! Primele declarații ale artistului

Publicat: 09 oct. 2020, 11:29 Autor: Elena Vedete
Cum a reacționat Pavel Stratan când a aflat că fiica lui se va căsători! Primele declarații ale artistului

Vestea că Edward Sanda a cerut-o de soție pe Cleopatra Stratan chiar în ziua în care a împlinit 18 ani a făcut furori în toate colțurile țării. Apropiații lor, însă, n-au fost deloc surprinși, întrucât artista a mărturisit că este susținută de părinți.

În cadrul unui interviu pentru Click!, Cleopatra Stratan a mărturisit că este susținută de părinți, însă nu se grăbește să-și întemeieze o familie. ”Mama mă susține, așa cum a fost tata, așa a fost și mama, chiar dacă nu se expune în față reflectoarelor, e întotdeauna cu mine. Am o relație foarte specială cu mama.”, a precizat artista. De asemenea, Pavel Stratan este de acord cu relația celor doi. „Ce veste? Eu nu știu. E un lucru foarte frumos care trebuia să se întâmple. Ea mai bine știe ce trebuie spus și când. Eu cred că am vorbit cu ea îndeajuns până acum”, au fost primele cuvinte ale lui Pavel Stratan, după anunțul logodnei, potrivit Unica.ro.

În ceea ce privește gândurile privind copiii, aceasta susține că vrea să aștepte. Vrem să avem o familie, dar iarăși nu vreau să grăbesc nimic, să treacă timpul, să organizăm lucruriile”, a mai mărturisit ea, potrivit sursei citate. De asemenea, Edward Sanda susține că nunta nu e prioritară. ”Da, ne-am gândit, însă după cum vedeți și voi, trăim într-o continuă pandemie, mai așteptăm maxim doi ani, atunci se va întâmpla. Nu e prioritară nunta, am vrut să facem pasul acesta mai mult pentru ce simțim noi, nu pentru ce spune lumea, oricum nu ne interesează ce spune lumea. Noi respectăm pe toată lumea care ne respectă, suntem naturali și cred că asta e cel mai important.”, a precizat și logodnicul Cleopatrei.

Cum a început povestea de dragoste dintre Cleopatra Stratan și Edward Sanda

Deși s-au întâlnit în urmă cu câțiva ani, dragostea lor s-a născut la începutul acestui an, după cum a mărturisit chiar tânăra artistă. „Noi ne-am cunoscut la Caracal. Eu aveam 11 ani și el avea 16 când ne-am întâlnit. Am cântat împreună la un concert. De fapt, eu am avut un concert la Caracal, pe 1 iunie 2014, am și acum afișul, și el a cântat în deschiderea mea. M-am îndrăgostit de el după 4 ani, pentru că după concert nu ne-am mai întâlnit, ne-am reîntâlnit acum 2 ani. Nu m-am gândit niciodată că bărbatul vieții mele și omul cu care vreau să trăiesc până la sfârșitul vieții, este omul pe care l-am întâlnit întâmplător când eram un copil și cu care am împărțit aceeași scenă”, a povestit Cleopatra Stratan.

 

Publicat: 09 oct. 2020, 11:29 Autor: Elena Vedete
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă