Cleopatra Stratan, cerută în căsătorie. Cum arată inelul pe care Edward Sanda i l-a oferit

Publicat: 07 oct. 2020, 10:08 Autor: Andreea Voicu Vedete

Este fericire mare în familiile Stratan și Sanda! Fiica lui Pavel Stratan a acceptat cererea în căsătorie din partea iubitului ei.

În urmă cu o zi, Cleopatra Stratan a fost cerută în căsătorie de către iubitul ei, artistul Edward Sanda. Evident, pe rețelele de socializare a apărut imediat o fotografie cu frumoasa artistă, care a devenit recent majoră, în timp ce i se vedea fericirea pe chip.

Cei doi sunt de o vreme împreună, iar Edward Sanda și-a luat inima în dinți și a cerut-o în căsătorie pe Cleopatra Stratan. Nu doar că sunt extrem de fericiți împreună, dar se pare că și planurile de viitor sunt la comun! Artista, acum majoră, a primit inelul mult visat, iar imaginea postată pe rețelele de socializare a strâns în doar 14 ore mai bine de 28.000 de aprecieri și sute de mesaje din partea mai multor artiști, dar și din partea urmăritorilor.

”She said YEEES! ❤️? #LoveOfMyLife (trad. ”A spus DA!”)”, este mesajul scris de Edward Sanda pe Instagram.

View this post on Instagram

She said YEEES! ❤️? #LoveOfMyLife

A post shared by Edward Sanda (@edwardsandaofficial) on

Cum a început povestea de dragoste dintre Cleopatra Stratan și Edward Sanda

Deși s-au întâlnit în urmă cu câțiva ani, dragostea lor s-a născut la începutul acestui an, după cum a mărturisit chiar tânăra artistă.

„Noi ne-am cunoscut la Caracal. Eu aveam 11 ani și el avea 16 când ne-am întâlnit. Am cântat împreună la un concert. De fapt, eu am avut un concert la Caracal, pe 1 iunie 2014, am și acum afișul, și el a cântat în deschiderea mea. M-am îndrăgostit de el după 4 ani, pentru că după concert nu ne-am mai întâlnit, ne-am reîntâlnit acum 2 ani. Nu m-am gândit niciodată că bărbatul vieții mele și omul cu care vreau să trăiesc până la sfârșitul vieții, este omul pe care l-am întâlnit întâmplător când eram un copil și cu care am împărțit aceeași scenă”, a povestit ea.

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 07 oct. 2020, 10:08 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă