Dragostea plutește în aer! Edward Sanda, declarație de dragoste pentru Cleopatra Stratan

Publicat: 06 oct. 2020, 15:28 Autor: Andreea Voicu Vedete

Cleopatra Stratan și Edward Sanda sunt împreună de mai bine de câteva luni, ba chiar au luat decizia de se muta împreună, pentru a petrece mai mult timp, dar declarațiile de dragoste din mediul online i-a lăsat pe urmăritori cu gurile căscate!

Oficial, Cleopatra Stratan este majoră, iar dragostea dintre cei doi este și mai mare, având în vedere declarațiile de dragoste pe care și le fac. Recent, pe Instastory, Edward Sanda i-a adresat iubitei sale un mesaj frumos: „Să știți că așa e cel mai bine, cu nevasta lângă mine!”. Dar declarațiile nu se termină aici!

În urmă cu câteva zile, la una dintre postările de pe o platformă de socializare, Edward Sanda și Cleopatra Stratan se dezmierdau în versuri și cuvinte frumoase.

”Universul te-a creat / Să îmi fii tu împărat! / Și-n a ta împărăție / Să-ți devin regină ție!?”, a scris Cleopatra Stratan.

Edward Sanda a continuat imediat: ”O viața de TU și EU / TU ești UNIVERSUL MEU! / Îmi ești vis îndeplinit / Ne îndreptam spre INFINIT! ❤️❤️❤️??? MY ?!”.

Cum a început povestea de dragoste dintre Cleopatra Stratan și Edward Sanda

Deși s-au întâlnit în urmă cu câțiva ani, dragostea lor s-a născut la începutul acestui an, după cum a mărturisit chiar tânăra artistă.

„Noi ne-am cunoscut la Caracal. Eu aveam 11 ani și el avea 16 când ne-am întâlnit. Am cântat împreună la un concert. De fapt, eu am avut un concert la Caracal, pe 1 iunie 2014, am și acum afișul, și el a cântat în deschiderea mea. M-am îndrăgostit de el după 4 ani, pentru că după concert nu ne-am mai întâlnit, ne-am reîntâlnit acum 2 ani. Nu m-am gândit niciodată că bărbatul vieții mele și omul cu care vreau să trăiesc până la sfârșitul vieții, este omul pe care l-am întâlnit întâmplător când eram un copil și cu care am împărțit aceeași scenă”, a povestit ea.

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 06 oct. 2020, 15:28 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă
×