Cum a reactionat Maya Trandafir cand a aflat ca e adoptata. Teo a spus adevarul despre acel moment

Publicat: 27 Nov. 2018, 15:40 Vedete

Vedeta Kanal D are o viata de familie armonioasa si o fiica adoptiva care este de nota 10.

Cu toate astea, Teo Trandafir a avut parte de momente intense. Unul din ele a fost cel in care i-a spus fiicei sale ca ea nu e mama ei biologica. Acum, la ani de la intamplarea aceasta, Teo Trandafir a marturisit cum a reactionat Maya Trandafir cand a aflat ca e adoptata.

Teo Trandafir a acordat un interviu pentru Viva.ro in care a vorbit despre acest moment. I-a spus Mayei la varsta de 2 ani si jumatate ca este adoptata. Cu toate ca nu e fiica lui Teo, Maya nu si-a dorit niciodata sa afle cine sunt parintii ei naturali.

Cum a reactionat Maya Trandafir cand a aflat ca e adoptata

Când i-ai spus Mayei că nu ai purtat-o în pântece?

I-am spus undeva la 2 ani și jumătate, mi-am dat seama că e momentul pur și simplu, m-a străfulgerat. Ne jucam cu plastilină, făceam pizza și mi-a rămas momentul întipărit în minte. Am întrebat-o: „Auzi, tu vezi perdelele astea colorate?; „Înainte erau negre, înainte de a veni tu. Florile astea le vezi? Înainte de a veni tu, nu erau. Și a început să mă întrebe: „Dar, înainte de a veni eu, păsările astea erau?; „Nu; „Și tu ce făceai?; „Eu plângeam; „De ce?; „Pentru că îl rugam pe Dumnezeu să îmi trimită un înger, și atunci ai venit tu purtată de patru îngeri într-un cearșaf; „Și unde m-au pus? M-am dus în curte și i-am arătat exact locul unde au pus-o îngerii și, din momentul ăla, totul a început să se coloreze. Ea cu mintea ei de până în 3 ani putea să își imagineze o lume alb-negru devenind color. În felul ăsta am încercat să îi explic câtă bucurie, câtă fascinație, câtă esență a adus în viața mea.

Continuarea articolului »

Publicat: 27 Nov. 2018, 15:40 Vedete
Pe aceeași temă