Amalia Enache, o mama permisiva. Isi lasa fiica de trei ani sa se machieze si sa-i poarte pantofii

Publicat: 10 sept. 2019, 16:39 Autor: D. C. Vedete

Fiica ei este intr-o perioada in care experimenteaza, astfel ca Amalia nu ii impune limite.

Amalia Enache, o mama permisiva. Fiica Amaliei Enache a inceput sa imite tot ce vede la mama ei, iar prezentatoarea stirilor Pro TV nu vrea sa-i impuna restrictii, astfel ca o lasa sa aiba acces la machiaj si parfumuri.

„Pentru că vrea asta și pentru că are acces la toate produsele mele de make-up, pentru că mi se pare că e o exprimare a feminității ei și nu mi se pare ceva de interzis, o las, apoi o șterg, să nu rămână machiată.

Amalia Enache, o mama permisiva

Amalia Enache, o mama permisiva

A vrut și parfum, și atunci i-am luat unul special pentru copii, care îmi place și mie și este foarte sigur. E, de fapt, un parfum pentru bebeluși, miroase a bebeluș, a curat (…)

Are aproape 3 ani și merge perfect pe tocuri fără ajutor, dintr-un capăt în altul, cu absolut toți pantofii mei. Mie mi se pare că e o explorare a zonei de feminitate și o las” a spus Amalia Enache, potrivit Libertatea.

Amalia Enache are ca model proprii ei parinti, fiindca a avut o relatie foarte apropiata cu acestia de cand era mica, avand mereu parte de tot sprijinul lor.

„Eu am avut părinți care, dacă îmi doream ceva, un parfum, de exemplu, luau un credit, la CAR, numai să aibă fata de liceu parfum! A fost foarte onestă relația mea cu părinții. Eu am crescut într-un fel foarte interesant pentru vremurile alea.

Aveam o sumă săptămânal alocată, cu care puteam să fac orice, puteam să cheltuiesc banii sau să-i strâng. De pildă, la majorat m-au pus să aleg dacă vreau să dau petrecere sau vreau să fac altceva și eu am vrut să plec la mare. Am crescut într-o familie în care adolescența a fost foarte bine înțeleasă și primită” a mai spus aceasta.

Publicat: 10 sept. 2019, 16:39 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă