Cum a cunoscut-o Smiley pe Rihanna. Artistul a fost protagonistul unui eveniment nefericit

Publicat: 31 mai 2021, 13:55 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Cum a cunoscut-o Smiley pe Rihanna. Artistul a fost protagonistul unui eveniment nefericit

Smiley este unul dintre cei mai apreciaţi artişti din România. Puţini sunt cei care ştiu faptul că vedeta a avut ocazia să o cunoască pe celebra Rihanna, ba mai mult au fost împreună chiar şi la o petrecere.

Invitat în cadrul unui interviu la Kiss FM, Smiley a povestit cum a întălnit-o pentru prima oară pe Rihanna în America. Cântăreţul se afla la un club frecventat de multe vedete, împreună cu prietenul său, Șerban.

„Şerban spune că se duce afară să fumeze o ţigară şi cum pleca pe culoarul dintre mese, trece pe lângă el Rihanna. Iar Şerban nu o vede. Şi eu strigam la el. Se întoarce şi îi zic: „Băi, tu n-ai văzut-o pe Rihanna? Erai nas în nas cu ea”. La un moment dat, spune cineva „Hai la Karaoke”. Eu am crezut că mergem în alt club, dar de fapt era o cămăruţă mică, cu o masă şi câteva canapele şi toată lumea era adunată acolo. Eu cu Şerban eram singurii outsideri. Nu ne venea să credem în ce context ne aflam”, a povestit Smiley, potrivit adevarul.ro.

„Şerban a vrut să îmi facă o poză, dar a uitat că avea blițul pornit. Şi ca să se termine seara apoteotic, poc, blitzul direct în ochi la Rihanna. După care ea îi smulge telefonul din mână şi îi zice „Tu cine eşti? Că toată seara mi s-a părut că nu te ştiu”.Ea i-a dat telefonul bodyguard-ului, iar el ne văzuse deja, ştia că nu suntem paparazzi. Văzuse cu cine am ajuns acolo. Şi a aşteptat să plece toată lumea, s-a uitat în telefon şi a văzut că nu sunt deloc poze. Şi după ce am plecat, stăteam în curtea casei cu Şerban, ne uitam în zare şi îi zic ”Bă, tu-ţi dai seama că abia te-ai cunoscut cu Rihanna şi deja te-ai certat cu ea”, a mai spus Smiley.

Smiley, declaraţii dureroase despre cel mai greu moment din viaţa sa

Cântărețul a mărturisit că un moment foarte greu a fost atunci când mama lui i-a spus că tatăl nu se simte bine. Atunci a avut un șoc și a plâns ore întregi, apoi a compus o piesă.

”Dacă stau să mă gândesc, niciodată n-a fost numai bine sau numai greu, când stăteam prost cu banii, stăteam bine cu distracția și cu prietenii, când stăteam bine cu proiectele, stăteam prost cu timpul, când îmi era bine cu dragostea, ceva nu se lega cum voiam cu profesia și tot așa, că așa e în viață. Fiecare lucru rău vine cu câte o rază de soare acolo, cât să nu pierzi de tot speranța.

Îmi amintesc de o zi în care mama mi-a spus că tata nu s-a simțit prea bine… Am avut un șoc, atunci am conștientizat cât de mult îi iubesc și cât mă doare numai gândul că ar putea păți ceva. Am și compus o piesă atunci, plângând în hohote, în câteva ore. A fost o veste proastă, dar cu o lecție valoroasă la pachet”, a spus Smiley pentru Viva.

 

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 31 mai 2021, 13:55 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă