Smiley a dat cărțile pe față! Ce spune artistul despre Loredana Groza. Totul a ieșit la iveală abia acum

Publicat: 02 oct. 2023, 12:30 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Smiley este unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi din țară. Pe lângă cariera sa de succes în industria muzicală, soțul Ginei Pistol se bucură de aprecierea celor care îl urmăresc și pe micile ecrane. Din anul 2011 face parte din echipa de la Vocea României, acolo unde încearcă să ajute tinerele talente la început de drum. Se pare că nici debutul său în show nu a fost deloc ușor. În cadrul unui interviu, cântărețul a făcut câteva declarații neașteptate despre Loredana Groza și Horia Brenciu.

Smiley este singurul antrenor care a rămas din primul sezon până în prezent la Vocea României. Cântărețul avea doar 28 de ani când a primit propunerea de a face parte din show-ul de talente. Își amintește mereu cu drag de perioada în care a început proiectul.

„Este al unsprezecea sezon. Din primul sezon nu mai știu. Prima zi de filmare din sezonul ăsta a fost bună. A doua a fost mai grea, am avut niște probleme de sănătate, nu m-am simțit foarte bine, dar în rest a fost bine”, a spus soțul Ginei Pistol pentru playtech.ro.

Smiley, unul dintre antrenorii de la Vocea României

Smiley, intimidat de Loredana Groza și Horia Brenciu

Cea care i-a făcut propunerea de a ocupa un scaun de antrenor a fost Mona Segall. Producătoarea a văzut potențialul din Smiley, după ce l-a văzut la văzut la Românii au talent alături de Pavel Bartoș.

Printre altele, cântărețul a mărturisit că la început a fost intimidat de Loredana Groza și Horia Brenciu.

„Mona Segall m-a chemat. Eu deja făcusem primul sezon de la Românii au talent cu Pavel (Bartoș – n.r.). Atunci nu se știa de The Voice. Era un singur sezon făcut în Olanda. Și noi am fost a doua sau a treia țară care a luat formatul acesta. Mona mi-a spus: «Vrem să facem o emisiune care se numește Vocea României». În momentul în care am auzit că se numește Vocea României, am zis: «Da, vreau». După care mi-a spus că o să fiu cu Loredana Groza, cu Horia Brenciu, cu Marius Moga. Eram așa: «Eu sunt cel mai tânăr? Ce să fac eu acolo?».

Eram cam de vârsta lui Theo când am început treaba asta. Și eram ușor intimidat de Loredana Groza în primul rând, de Horia Brenciu. Erau oameni cu mult mai multă experiență. Dar pentru că eu eram și artist, și producător, și compozitor, făcea sens să fiu acolo, să dezvolt artiști.

M-am bucurat foarte tare că am avut ocazia asta și că încă sunt aici. Îmi place atât de mult proiectul ăsta, încât mi-aș dori să nu se termine niciodată, o să vedem cum o să fie”, a mai spus artistul.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 02 oct. 2023, 12:30 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă