Smiley, anunţ neaşteptat despre relaţia cu Gina Pistol. Cei doi au aniversat un an de la nuntă

Publicat: 15 mai 2024, 12:00 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Smiley a făcut un anunţ surprinzător în ziua în care a împlinit un an de la nunta cu Gina Pistol. Prezentatorul de la Românii au talent şi mama fiicei sale, trăiesc de câţiva ani o frumoasă poveste de dragoste. Familia lor a fost completă abia în momentul în care micuţa Josephine a venit pe lume. Viaţa celor doi s-a schimbat complet, iar în prezent pot spune că sunt cu adevărat fericiţi.

Smiley și Gina Pistol formează fără doar şi poate unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz. Mulţi iau căsnicia lor drept un exemplu, din acest motiv sunt curioşi să afle cum gestionează anumite situaţii, dar şi cum se mai înţeleg odată cu trecerea timpului.

Ce spune Smiley despre căsnicia cu Gina Pistol la un an de la nuntă

Ei bine, recent, prezentatorul de la ProTV a transmis un mesaj profund despre partenera lui şi viaţa pe care o trăieşte în prezent într-un interviu acordat pentru OK!Magazine. De asemenea a ţinut să sublinieze că de când au devenit soţ si soţie, lucrurile între ei nu s-au schimbat prea mult.

„A trecut deja un an? Mie nu mi se pare nimic schimbat, e la fel de bine, de frumos si de vesel în casă și în relația noastră ca și până la căsătorie, noi suntem la fel unul față de altul, de fapt cu niște vacanțe în plus la activ și mai multă muzică pentru copii în urechi.  Cred că o relație nu poate fi schimbată de un act, relația își are cursul ei firesc, dinamica ei și în mod normal sentimentele și ceea ce leagă doi oameni se transformă doar odată cu timpul și cu viața, nu odată cu actul”, a spus Smiley.

În cadrul interviului, Smiley a evidențiat și calitățile pe care le apreciază la Gina Pistol. Artistul recunoaşte că simțul ei ridicat al umorului îl atrage în mod special, dar pe lângă acest lucru, apreciază la soţia sa grija pe care o manifestă faţă de cei din jur: „Îmi place mult că are simțul umorului, ne distrăm și râdem mult împreună, cheful ei de viață e molipsitor, faptul că e foarte caldă și iubitoare și mereu alături de oricine are nevoie. O iubesc cu tot ce este”.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 15 mai 2024, 12:00 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×