Cum a apărut Carmen de la Sălciua în public, după ce s-a vehiculat că s-ar fi despărțit de Culiță Sterp! Imaginea a apărut pe net

Publicat: 13 Dec. 2019, 09:25 Vedete

Carmen de la Sălciua știe cum să ”înnebunească” un bărbat. Cum s-a fotografiat artista, stând pe marginea unui jacuzzi!

Carmen de la Sălciua este, în prezent, o cântăreață de top, foarte căutată pentru diferite evenimente și concerte.

Frumoasa artistă știe întotdeauna ce să facă și cum să facă! Recent, cântăreața Carmen de la Sălciua s-a fotografiat în timp ce stătea pe marginea unui jacuzzi, într-un costum de baie dintr-o singură piesă.

Aranjată, ca de fiecare dată, foarte atentă la imaginea sa în public și pentru public, Carmen de la Sălciua începe, încet, încet, să revină pe calea cea bună, mai ales după ce s-a împăcat cu artistul Culiță Sterp.

S-a vehiculat că artista Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp s-ar fi despărțit

Chiar dacă în anumite zone ale presei s-ar fi vehiculat că cei doi s-ar fi despărțit recent. Carmen de la Sălciua radiază, totuși, de fericire și se simte bine în compania oamenilor dragi.

Aceste vehiculări că s-ar fi despărțit au apărut după ce internauții au sesizat că cei doi nu mai au fotografii împreună pe social media.

În urmă cu o lună, Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp au mers împreună la nunta surorii artistului. Acolo, Carmen a avut o apariție absolut spectaculoasă. Cei doi chiar păreau că se înțeleg de minune!

Publicat: 13 Dec. 2019, 09:25 Vedete
Pe aceeași temă