Cum a aflat mama Cristinei Țopescu că fiica ei a murit! ”Este inuman să afle așa”

Publicat: 16 Jan. 2020, 13:53 News

Este o durere fără margini în familia jurnalistei Cristina Țopescu. Astăzi, jurnalista este incinerată la Crematoriul Vitan-Bârzești din Capitală.

Mama Cristinei Țopescu a aflat, însă, de moartea fiicei sale de la televizor. Femeia locuiește în Germania, unde a luat decizia să se mute cu mulți ani în urmă chiar înainte de Revoluție.

Persoana care a descoperit că jurnalista se află în casă, moartă, este chiar vecina și prietena ei, Diana Maria.

Zilele trecute, vecina ei a postat pe rețelele de socializare un document audio prin care a povestit cu lux de amănunte cum este, de fapt, Cristina Țopescu și, de asemenea, cum a aflat mama ei că a murit.

”Mama Cristinei a aflat de moartea ei (n.red a Cristinei Țopescu) de la televizor. S-a aflat de la 112 pentru că noi nu am anunțat pe nimeni. Este inuman să afle așa”, a spus prietena Cristinei Țopescu.

Cristina Țopescu, incinerată astăzi la Crematoriul Vitan-Bârzești

În seara zilei de 12 ianuarie, Cristina Țopescu a fost găsită fără suflare în casa ei, după ce timp de trei săptămâni nimeni nu a mai putut să o contacteze.

În ciuda mărturisirilor făcute de prietenii ei, care spuneau că fosta prezentatoare și-ar fi dorit să-și doarmă somnul de veci lângă cel care i-a deschis orizonturile în ale jurnalismului, tatăl ei, Cristian Țopescu, care se află îngropat în Cimitirul Ghencea Militar, iată că restul familiei a considerat incinerarea ca fiind o decizie mai bună.

Astfel că, astăzi, Cristina Țopescu va fi incinerată la Crematoriul Uman Vitan Bârzești, iar cenușa ei va fi depusă într-un loc special din cimitirul Bellu.

Publicat: 16 Jan. 2020, 13:53 News
Pe aceeași temă