Culturist mort dupa ce a prizat cocaina. Boala pe care a facut-o din cauza acestui drog periculos. Nici nu si-a dat seama!

Publicat: 20 Jul. 2018, 18:58 Life

Campionul la culturism, Darren Vernon, a murit la varsta de 39 de ani.

Culturist mort dupa ce a prizat cocaina. Boala pe care a facut-o din cauza acestui drog periculos i-a luat viata.

Darren Vernon, arhitectul din Blackley, Manchester, si-a dorit de la varsta de 16 ani sa devina culturist. Acesta incepuse sa mearga de la o varsta frageda la competitii serioase, inclusiv la concursuri de Miss Univers.

Pe parcursul timpului a castigat multe titluri de la Federatia Nationala Britanica de Culturism, din Glasgow si urma sa devina campion mondial la Asociatia Internationala de Fitness si Fizica, din Washington, D.C.

Tragedia s-a intamplat anul trecut, in iulie, cand a fost la Spitalul General A&E, din nordul Manchester-ului, cauzand probleme severe la stomac. Dupa doar 48 de ore dupa ce si-a petrecut cea de-a 39 zi de nastere, s-a intamplat incidentul mortal.

Mama campionului, Audrey Parris, a spus ca ultima data a vorbit cu fiul ei de ziua lui.

„De ziua lui am vorbit ultima data. Ziua urmatoare a spus ca se simte rau sau ca are un inceput de raceala, dar asta in jur de ora 20:45. Am sunat la ambulanta cat s-a putut de repede.”

„Stiam ca fiul meu o sa moara. Aceam impresia ca se intampla ceva cu el. A fost si la o competitie inainte sa moara. A fost prima data cand l-am vazut asa de tacut. Chiar daca nu mai concurase o vreme inainte de asta, inca se ducea la sala de 3 ori pe saptamana. Aceasta a fost pasiunea lui.”

Medicul de garda, doctorul Burler a declarat ca nu a fost un caz nou pentru el.

„Chiar daca stiam ca luase cocaina, tratamentul pe care i l-am administrat a fost acelasi pentru un om normal. Acesta nu a fost un caz comun, de aceea o sa punem aceste tipuri de cazuri in educatia noilor medici care vin din urma.”

Sursa: ladbible.com

Publicat: 20 Jul. 2018, 18:58 Life
Pe aceeași temă