Cu cine a ieșit în oraș Alex Bodi, ”accesorizat” cu peste 100.000 de euro!

Publicat: 28 mai 2022, 09:55 Autor: Maria Apostol Vedete

Un fost atacant al echipei de fotbal FCSB și-a făcut tot mai mult loc în anturajul lui Alex Bodi, chiar dacă nu se știe încă ce pasiuni comune împart cei doi. Este vorba despre Mihai Costea, care a admirat și el, fățiș, când au ieșit la restaurant, ținuta și accesoriile de peste 100.000 de euro ale musuculosului. 

Obișnuiți să-l vedem pe Alex Bodi doar în compania unor femei frumoase, prin oraș, a fost o surpriză să-l găsim la restaurant cu un fotbalist de liga a 4-a! Mihai Costea pare să fie noua companie preferată a afaceristului. Din câte se pare, cei doi au legat o prietenie strânsă.

Bodi a sosit la locul întâlnirii la volanul unui Lamborghini Urus Mansory Venatus. Bolid în valoare de jumătate de milion de euro. Și, imediat cum a coborât din mașină, “ex”-ul Biancăi Drăgușanu a acaparat toate privirile.

Chiar dacă era îmbrăcat sport, a emanat rafinament și bun gust. Ceasul Audemars Piguet Royal Oak din aur roz și diamante, în valoare de aproximativ 100.000 de euro, a reprezentat “cireașa de pe tort”. Mai multe detalii și imagini găsiți AICI.

Bodi, relație secretă cu o vedetă din România

La scurt timp după o primă despărțire de Ema Uta, afaceristul a dezvăluit că a avut o relație pasională cu o vedetă din România. Și nimeni nu ar fi aflat despre ea!

Despre misterioasa femeie care i-a furat inima, Alex Bodi spune că era celebră.

Am avut o relație, dar am ținut-o mai ascunsă. Am preferat să nu vorbim sau să nu ne afișăm cumva. Pentru că ne cunoaștem amândoi cum suntem. E cineva cunoscut și nu avea rost, pentru că știa unde duce. Și am zis că nu vrem să stricăm ce-a fost frumos, să repetăm anumite greșeli”, a declarat Alex Bodi într-o emisiune la Antena Stars.

Publicat: 28 mai 2022, 09:55 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă
×