Cu ce medie a terminat Mirela Vaida liceul! ”Acum am aflat că am aceeași medie ca a vloggerului Selly”

Publicat: 01 Jul. 2020, 08:55 Vedete

Frumoasa prezentatoare TV Mirela Vaida a avut medii foarte bune la liceu! Și nici la bacalaureat nu s-a lăsat mai prejos. A stat cu burta pe carte și a reușit să ia o notă mare.

Mirela Vaida a postat pe rețelele de socializare imagini cu Diploma de Bacalaureat unde le-a arătat prietenilor virtual ce note a luat ea, în urmă cu 19 ani, când a susținut examenul maturității. Astfel că, prezentatoarea TV a avut media generală a anilor de studii 8,03, iar la Bacalaureat a avut 9,62.

La limba română, la oral a luat 10, iar la scris a luat 9.90. La Matematică a luat 9,20, la Informatică a obținut atunci nota 9,15, iar la Limba Engleză 9,50. De asemenea, ea a mai avut examen și la Educație Fizică, unde a obținut un 10 curat. De asemenea, ea a scris pe Facebook că a aflat că ea a avut aceeași medie ca a celebrului vlogger Selly. Andrei Șelaru a obținut media 9,60 la Bacalaureat, anul acesta.

Mirela Vaida: Dau timpul înapoi cu 19 ani!! Și aș lua-o de la capăt, fără să schimb nimic!”

”Tata a insistat să dau admitere la Liceul Pedagogic din Iași! Mama mă voia la o clasă “umanistă” pentru că eram talentată la limba și literatura română. Am ales imposibilul: Liceul de Informatică! Cu care m-am luptat din greu în primii doi ani, pierdută printre matematicieni și olimpici internaționali la informatică! Pentru că, apoi, să dau admitere la Drept! Bacalaureatul, în vremea mea, era, cred, mai dur ca acum! Și avizierul cu notele și numele afișate era “neiertător”! Am avut noroc de profesori severi care m-au pus cu burta pe carte! Și cărora le mulțumesc azi! Dau timpul înapoi cu 19 ani!! Și as lua-o de la capăt, fără să schimb nimic! 💖🤗🙏 Acum am aflat că am aceeași medie ca a vloggerului Selly! 😊 Chiar m-au napadit amintirile! Mulțumesc doamnei diriginte Belta Magda!!”, a scris Mirela Vaida pe Facebook.

Tata a insistat sa dau admitere la Liceul Pedagogic din Iasi! Mama ma voia la o clasa “umanista” pentru ca eram…

Publicată de Mirela Vaida pe Marţi, 30 iunie 2020

Publicat: 01 Jul. 2020, 08:55 Vedete
Pe aceeași temă