Ce notă a luat Selly la BAC! Celebrul vlogger a trecut cu brio examenul maturității

Publicat: 30 iun. 2020, 12:43 Autor: Andreea Voicu Vedete

Astăzi s-au afișat notele la Bacalaureat. Chiar înainte de ora 9 dimineață, elevii au făcut ”coadă” pe platforma edu.ro pentru a vedea notele pe care le-au obținut la examenul maturității.

După ce Selly s-a afișat la primele două probe de la BAC cu mașina de lux pe care și-a achiziționat-o din bani proprii, munciți de el, la a treia probă, celebrul vlogger și-a făcut apariția cu o super-Dacie, în ciuda faptului că era..veche!

Chiar dacă mulți i-au adresat comentarii răutăcioase lui Andrei Șelaru în spațiul online, tânărul a mers înainte și a învățat pentru materiile de la școală, și-a făcut numele cunoscut pe internet și putem spune că poate fi chiar un model bun pentru copiii care îl urmăresc.

Dar ce a făcut Selly la BAC anul acesta? Tânărul a stat cu burta pe carte în toată perioada în care a trebuit să stăm în autoizolare și a reușit! Andrei a avut performanțe la școală, iar acest lucru se poate vedea și în tabelul de pe edu.ro, acolo unde sunt postate notele elevilor.

Astfel că, Selly a luat 9.50 la limba și literatura română, 9.60 la matematică și 9.70 la biologie. Media la examenul maturității este de 9,60.

Felicitări, Selly!

Astăzi au fost afișate primele rezultate la BAC 2020

Primele rezultate au fost afișate marți, pe 30 iunie, până în ora 12:00. Site-ul edu.ro a anunțat că notele vor fi anonimizate, exact cum s-a întâmplat și în cazul elevilor care au susținut Evaluarea Națională. Această procedură a fost o premieră pentru sistemul de învățământ din România. Ce presupune, mai exact, anonimizarea rezultatelor? Notele vor fi afișate atât la avizierul liceelor, cât și pe site-ul edu.ro, cu ajutorul unor coduri personalizate. Aceste coduri au fost primite de elevi înainte de afișarea notelor.

Pentru cei care doresc să depună contestații anul acesta, acestea pot fi depuse atât fizic, cât și în format electronic marți, în intervalul 16:00 – 19:00, dar și miercuri între 08:00 – 12:00.

Publicat: 30 iun. 2020, 12:43 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă