Cristina Ţopescu, declaraţii emoţionante despre copilărie. Regretata jurnalistă a oferit o lecţie de viaţă

Publicat: 13 Jan. 2020, 14:02 Vedete
Cristina Ţopescu, declaraţii emoţionante despre copilărie. Regretata jurnalistă a oferit o lecţie de viaţă

Cristina Ţopescu a oferit în timpul vieţii un interviu emoţionant. Regretata jurnalistă a povestit lucruri neştiute din copilăria sa, dar a oferit totodată şi o lecţie importantă pentru cei din jurul său.

Cristina Ţopescu se descria ca fiind o „fire băieţoasă”. Prezentatoarea TV nu s-a dat bătută niciodată şi a muncit din greu pentru a avea o carieră de succes.

„Am fost un copil cuminte, dar foarte năbădăios. Tatăl meu tot timpul a spus că ar fi trebuit să mă nasc băiat, nu fată. Am fost foarte băieţoasă.

În clasa a doua, când eram la Predeal, tatăl meu a fost chemat la şcoală de la Bucureşti, de urgenţă, pentru că am bătut un coleg de clasă. Dar am fost în legitimă apărare.

Deşi îmi plăcea să dansez ca oricărei fetiţe, eram un băieţoi defapt, eram tot timpul julită, genunchii mei erau tot timpul juliţi. Cu păpuşile nu am avut treabă niciodată.

Am o reţinere faţă de oamenii care abandonează uşor, care se dau bătuţi. Nu, în viaţă trebuie să te lupţi şi să ţi se pare ceva normal asta. Asta este condiţia noastră până la urmă. 

Viaţa este… spun o banalitate, dar viaţa este o luptă şi trebuie să o luam ca pe o normalitate. Toată viaţa ca să faci nişte lucruri bune, fie că sunt pentru tine, fie că pentru alţii şi sper că încercăm să facem lucruri bune şi pentru alţii trebuie să te lupţi. Nimic nu se obţine aşa uşor fără niciun efort”, a spus Cristina Ţopescu în cadrul unui interviu.

Când a murit defapt Cristina Ţopescu

Cristina Ţopescu a murit în noaptea de 28 spre 29 Decembrie. În ultimul mesaj trimis de regretata jurnalistă unui amic de Whatsapp, înainte să moară, i-a mărturisit că a luat un somnifer puternic, pentru că se afla la capătul puterilor.

SMS-ul a fost trimis anul trecut, pe data de 28 decembrie, la ora 22:01.

”Iau un somnifer puternic, nu pot să dorm, nu mai am putere, sunt la capătul puterilor. Nu te mai sâcâi, nu știu oricum cât mai rezist în lumea asta, nu mai pot să duc suferința asta”, a scris Cristina Ţopescu.

Publicat: 13 Jan. 2020, 14:02 Vedete
Pe aceeași temă