Cristina Ţopescu a suferit enorm din cauza tatălui său. Ce îi reproşa fostului comentator sportiv

Publicat: 13 Jan. 2020, 08:55 Vedete
Cristina Ţopescu a suferit enorm din cauza tatălui său. Ce îi reproşa fostului comentator sportiv

Cristina Topescu şi tatăl său aveau o relaţie destul de apropiată, deşi el divorţase de mama ei, cu zeci de ani în urmă. Chiar dacă îşi iubea părintele nespus, prezentatoarea TV a suferit din cauza acestuia.

În aprilie 2017, jurnalista şi-a invitat tatăl în cadrul emisiunii pe care o prezenta la Antena 3. Atunci, Cristina a făcut mai multe dezvăluiri inedite şi a ţinut să precizeze că a suferit în copilărie, datorită faptului că tatăl său era mai mult ocupat cu job-ul, iar acasa ajungea mai rar.

„Eu sufeream puțin, pentru că televiziunea mi te-a răpit. Ce mă mira pe mine și mă intriga, copil fiind, era că auzeam un alt tată la televizor, tu acasă fiind un taciturn, îți scoteam cuvintele cu cleștele, iar la TV parcă te dedublai”, mărturisea Cristina Topescu.

Pe de alta parte, Cristian Topescu spunea ca era conştient de faptul că familia lui a avut de suferit, însă munca era munca.

„Trebuia să existe o compensație între omul foarte vorbăreț de la televizor și omul mai puțin vorbăreț de acasă. Familia mea a suferit într-un fel, pentru că eu eram de dimineață până seara la tv, unde am crescut. A fost pentru mine o școală a vieții”, a adaugat fostul comentator sportiv.

De asemenea, jurnalista a mai spus că tatăl ei era un om integru, care a învăţat-o foarte multe lucruri care au ajutat-o mult în viaţă.

”Nu ma iarta niciodată, mă critică de când mă ştiu. Şi bine a făcut. Într-un fel. Ce m-a mai învăţat tatăl meu ? Pentru ca nu m-a lăudat mai niciodată (încă de când eram copil), a stârnit în mine ambiţia şi încăpăţânarea de a face lucrurile temeinic, nesuperficial. M-a invatat, implicit, sa fiu tot timpul nemultumita de mine. Si asta mi-a prins bine. Desi, nu chiar intotdeauna…Stiu, ma tot contrazic. Dar nu totul are cel putin doua fatete ? Totul e relativ- e o banalitate atat de adevarata!”, a mai spus Cristina Topescu, în legătură cu tatal ei.

Publicat: 13 Jan. 2020, 08:55 Vedete
Pe aceeași temă