Cristina Șișcanu, poză de infarct pe Instagram! Soția lui Mădălin Ionescu a simulat o partidă de amor pe plajă

Publicat: 30 Jul. 2020, 11:21 Vedete

Cristina Șișcanu, soția jurnalistului Mădălin Ionescu, și-a făcut, parcă, un obicei din a posta poze cât mai provocatoare pe rețelele de socializare. 

După ce a reușit să slăbească, soția fostului prezentator de televiziune Mădălin Ionescu a devenit din ce mai îndrăzneață. Conștientă de atuurile fizice pe care le are, Cristina Șișcanu se afișează din ce în ce mai des în ținute sumare, care să-i pună în valoare fizicul.

De data aceasta, frumoasa brunetă pare că s-a întrecut pe ea însăși, fotografia pe care a postat-o pe contul său de instagram fiind mai mult decât sexy, mai mult decât provocatoare.

Reacțiile urmăritorilor săi probabil nu au fost cele mai drăguțe, drept dovadă Cristina Șișcanu a închis comentariile pentru fotografia respectivă.

Și cum o imagine face cât o mie de cuvinte…

View this post on Instagram

Dor de vacanta ?

A post shared by CRISTINA SISCANU IONESCU (@iamcristinasiscanu) on

 

Fostul prezentator de televiziune Mădălin Ionescu este căsătorit cu Cristina Șișcanu de câțiva ani. Aceasta este cea de-a doua căsnicie a ex-moderatorului TV. Cei doi au împreună o fetiță, Petra.  Din primul mariaj, Mădălin Ionescu are doi copii: Ștefania și Filip.

Cine este Cristina Șișcanu

Originară din Moldova, Cristina Șișcanu este în showbizul românesc de peste zece ani, remarcându-se prima dată ca reporter de televiziune, iar mai apoi ca soția lui Mădălin Ionescu, pe care l-a cunoscut în perioada în care acesta prezenta ‘Acces Direct’, iar ea era reporter la aceeași emisiune.

Deși începuturile poveștii lor de iubire au fost anevoioase și presărate cu scandal, cei doi și-au unit destinele în urmă cu aproape nouă ani și au împreună o fetiță de aproape trei ani, Petra. În același timp, Cristina Șișcanu are o relația extraordinară cu copiii lui Mădălin din căsnicia anterioară, Filip și Ștefania.

Publicat: 30 Jul. 2020, 11:21 Vedete
Pe aceeași temă