CRBL, TJ Miles sau Natalia Duminică – cine va părăsi Survivor în această seară?

Publicat: 15 mart. 2022, 11:07 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

CRBL, TJ Miles sau Natalia Duminică – cine va părăsi Survivor în această seară?

CRBL, TJ Miles sau Natalia Duminică – cine va părăsi competiția Survivor în această seară?

Au ajuns, încă o dată, la punctul din săptămână care decide cine rămâne în joc și cine trebuie să facă nominalizări și să piardă un membru al echipei. Acea zi în care nu mai e loc de dureri sau de lipsuri, în care fiecare punct contează și în care fiecare probă pierdută poate însemna un Consiliu agitat. Aseară, cele două triburi au luptat cu toată puterea, însă victoria a aparținut, ca de fiecare dată, unei singure părți.

După ce în urmă cu o zi pierduseră o recompensă pe cinste, Războinicii s-au remontat și au dat totul pe teren, reușind să câștige cu 10 la 6. O victorie care le-a dat ocazia să-și păstreze echipa în formulă completă, ei având deja avantajul mai multor oameni!

TJ Miles, CRBL și Natalia Duminică propuși spre eliminare la Survivor

Elena și Marian au reușit să câștige Imunitatea Individuală, așa că au avut ocazia de a face nominalizări pentru eliminare, dar și de a sta liniștiți că nu vor părăsi competiția. În urma voturilor exprimate, TJ Miles, CRBL și Natalia Duminică au ajuns la votul celor de acasă. Cine va părăsi show-ul, aflăm în această seară.

Ediția de aseară a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:28 – 23:58. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 8.6 puncte de rating și 25.0% cotă de piață, față de locul 2 care avea 3.8 puncte de audiență și 11.0% share. De-a lungul difuzării, aproape 1.7 milioane de românii au trăit cu sufletul la gură Jocul de Imunitate, iar în minutul de aur, la ora 21:33, peste 2.1 milioane de telespectatori erau în fața televizoarelor, cu ochii pe victoria obținută de Războinici.

Dacă săptămâna trecută au luptat pentru a vorbi cu mamele sau iubitele, astăzi o nouă recompensă de suflet îi așteaptă pe concurenți. Pentru a o câștiga se vor confrunta într-o  probă dificilă. Cine va reuși să se impună, aflăm în câteva ore!

Survivor: Extrashow, emisiunea online prezentată de Zanni revine și diseară, doar pe VOYO! După finalul ediției de pe TV, puteți vedea cine îi va fi alături pentru a comenta cele mai tari faze ale zilei!

Pe PRO TV și VOYO, puteți urmări de la 20:30, o nouă probă pentru Comunicare! Nu ratați pentru a vedea cine va avea ocazia să primească un semn de acasă, dar și cine va părăsi competiția!

Publicat: 15 mart. 2022, 11:07 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Gabriela Grigoriev este reporter special pe zona de Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN. A…...
Pe aceeași temă