Coronavirusul ucigaș, prezis într-o carte apărută în 1981!

Publicat: 24 feb. 2020, 16:13 Autor: Elena Arhiva
Coronavirusul ucigaș, prezis într-o carte apărută în 1981!

Coronavirusul ucigaș a fost prezis într-o carte apărută în 1981! Coronavirusul nu are tratament și nici vaccin, ceea ce face ca pacienților infectați să le fie tratate simptomele, subliniază autoritățile. 

„Coronavirusul nu are tratament și nici vaccin. Se tratează simptomatic. Dacă se agravează situația, se apelează la Terapie Intensivă. Se recomandă ca cei care au simptome să nu se trateze singuri, să nu ia antibiotice. Nu avem un vaccin pentru el. Când vom avea vaccin, se va putea controla răspândirea lui și se va putea reduce la maximum răspândirea lui. Până nu avem vaccin nu știm dacă nu se va schimba ca și comportament și ca impact. Pe parcurs, poate suferi mutații, iar manifestarea sau impactul poate fi mai serios”, a spus Raed Arafat.

Epidemia provocată de una dintre tulpinile de tip coronavirus a luat prin surprindere China și, mai apoi, întreaga lume. Intrigant este faptuș că în zona Wuhan, epicentrul epidemiei, există o veche și importantă bază de cercetare a armatei chineze, unde sunt utilizați inclusiv viruși periculoși. Apariția coronavirusului a fost prezisă cu o precizie cutremurătoare de autorul Dean Koontz, în cartea numită „The Eyes of Darkness”. Printre rânduri este dezvăluit momentul în care va dispărea epidemia, când o să reapară, dar și care este singurul tratament care dă roade!

Coronavirusul ucigaș, prezis într-o carte apărută în 1981! Despre această zonă și despre un astfel de virus a scris, în urmă cu 40 de ani, romancierul american Dean Koontz, în thriller-ul său ”The eyes of darkness”.  (Ochii întunericului)

În carte, o femeie află că fiul său era ținut captiv într-o bază militară deoarece fusese infectat cu un virus periculos denumit Wuhan 400. Trimiterile la China și la cercetările biologice și militare din zona Wuhan sunt foarte clare. Potrivit publicației britanice „Express”, pasaje întregi din carte fac referire la acest lucru. „Pentru a înțelege totul, trebuie să ne întoarcem în urmă cu 20 de luni. Atunci a fost momentul când un om de știință chinez, Li Chen, a dezertat în Statele Unite, purtând la el o mostră din cea mai puternică și mai nouă armă bilogică a Chinei, virusul Wuhan 400. L-au numit așa, pentru că a fost dezvoltat în laboaratoarele științifice de lângă Wuhan”, arată romanul.

Autorul Dean Kootz merge mai departe și spune în paginile operei sale că virusul nu supraviețuiește mai mult de un minut în afara corpului uman și că nu este necesară folosirea unui proces costisitor de decontaminare, odată ce acesta a început să se extindă. Mai mult decât atât, din text mai reiese faptul că medicamentele actuale sau antibioticele nu au efect, singurul leac fiind, de fapt, o combinație de curenți electrici și căldură puternică.

„În jurul anului 2020, o boală similară cu pneumonia se va răspândi peste tot în lume, atacând plămânii și căile respiratorii și rezistând la toate medicamentele cunoscute. Ceea ce o să fie mai surprinzătoare decât boala este chiar disparația acesteia, la fel de brusc precum a apărut. Va mai ataca apoi peste zece ani, după care va dispărea complet”, mai scrie în paginile cărții.

 

 

Publicat: 24 feb. 2020, 16:13 Autor: Elena Arhiva
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă