Cornel Dinu, apariție ca-n filme, la 73 de ani! Al Pacino de România arată și se îmbracă impecabil

Publicat: 29 Nov. 2021, 11:43 General

Cornel Dinu a avut o apariție ca-n filme, la 73 de ani. Ferchezuit ca un star de cinema, am putea spune că ”emblema” clubului Dinamo este un adevărat Al Pacino de România! 

Cornel Dinu s-a îmbrăcat la patru ace și s-a oprit în zona Floreasca pentru a-și rezolva câteva probleme. Aglomerația mare nu l-a împiedicat să-și aleagă traseul din priviri, așa că a nimerit cât ai bate din palme. O florărie, apoi o curățătorie au fost locurile pentru care emblema clubului de fotbal Dinamo București s-a deranjat să părăsească locuința.

Cornel Dinu e boier la orice vârstă! Impecabil se poartă legenda vie a ”câinilor”, fie că e pe stradă, la club sau în vreun studio de televiziune. La patru ace a apărut, din senin, în ”Floreasca”, la volanul mașinii sale nu atât de pretențioase, dar ”prețiosul” Cornel avea să-și etaleze gusturile fine de cum a deschis portiera. Costum, vestă, butoni la cămașă, batistă la sacou și ceas de aur. Mai multe imagini, pe CANCAN.RO.

Cornel Dinu are probleme de sănătate

Ajuns la 73 de ani, Cornel Dinu se confruntă cu o problemă medicală care s-a dezvoltat după ce echipa lui de suflet a început să traverseze cea mai proastă pasă din istoria clubului.

M-a îmbolnăvit Dinamo. Voiau să mă opereze, dar am probleme de coagulare, iau anticoagulante și trebuie să fac niște injecții ca să nu fie necazuri la operație.

Operație de rutină, l-am intrebat pe profesorul Miron cât durează și mi-a răspuns: Cât o repriză, Mister, la câte reprize ai jucat tu nici n-o simți … Ce să fac, asta e…

Am fost eu operat pe inimă, am avut sternul tăiat și cusut cu sârmă. Trei luni m-a durut în fiecare secundă și am supraviețuit„, a spus Cornel Dinu pentru fanatik.ro.

Publicat: 29 Nov. 2021, 11:43 General
Pe aceeași temă