Secretul pe care Al Pacino l-a ascuns ani de zile! De ce a ajuns actorul la psihiatru

Publicat: 20 Jan. 2021, 15:04 Vedete

Este mega-cunoscut, are faimă și a strâns o avere, dar puțini sunt cei care știu faptul că Al Pacino a avut nevoie de terapie! De ce a ajuns faimosul actor la medic și ce l-a deranjat.

Producția ”Nașul” (”Godfather”) este, cu adevărat, o capodoperă. Este un film american din 1972, în regia lui Francis Ford, fiind adaptat după romanul lui Mario Puzo, care poartă același nume precum filmul, iar Al Pacino a avut parte de rolul principal – rolul lui Michael Corleone. După film, însă, actorul a avut nevoie de ajutor din partea specialiștilor. Timp de 25 de ani, Al Pacino a mers la terapie câte cinci zile pe săptămână, reușind cumva să își regăsească un echilibru între viaţa profesională şi cea personală.

Al Pacino a avut nevoie de ajutorul specialiștilor – timp de 25 de ani a fost la terapie

Odată cu filmul, Al Pacino s-a integrat extrem de bine în personaj, unii spunând că ”prea mult”, astfel ajungând la terapie. Nu a știut să gestioneze celebritatea apărută peste noapte și i-a fost greu să țină totul în frâu. „Efectele acestui tip de faimă ajung să dureze decenii. Am avut nevoie de terapie 25 de ani, câte cinci zile pe săptămână. Am vrut doar să mă îndepărtez de ritmul nebunesc de lucru şi a fost bine pentru mine“, spunea el mai demult.

Anii ’90 au fost, probabil, cei mai prolifici pentru Al Pacino, care obține, în sfârșit, Oscarul pentru cel mai bun actor cu fimul ”Scent Of A Woman”, în anul 1992. Toată viața lui a fost burlac și o relație de lungă durată a avut-o cu actrița Diane Keaton.

Sursă foto: captură video Youtube

Publicat: 20 Jan. 2021, 15:04 Vedete
Pe aceeași temă