Anamaria Prodan, ironizata dupa bataia data lui Alexa: „E singura care o poate bate pe Simona Halep”

Publicat: 16 iul. 2019, 17:55 Autor: D. C. Vedete

Impresara fotbalistilor din Romania a reusit sa atraga atentia publicului dupa un croseu de dreapta aplicat antrenorului Dan Alexa.

Anamaria Prodan a fost ironizata dupa bataia data lui Alexa. Cornel Dinu, fostul antrenor sportiv, a oferit cateva declaratii despre acest caz. Evident, fostul jucator de fotbal a profitat de ocazie pentru a ironiza aceasta situatie amuzanta.

Acesta a intrat in direct la tv unde a marturisit ca nu e treaba lui ce a facut Anamaria Prodan, dar a glumit pe seama ei spunand ca e singura care ar putea sa o bata pe Simona Halep. Glumita vine la cateva zile dupa ce tenismena noastra a batut-o pe Serena Williams la Wimbledon.

Anamaria Prodan, ironizata dupa bataia data lui Alexa

Anamaria Prodan, ironizata dupa bataia data lui Alexa E singura care o poate bate pe Simona Halep
Anamaria Prodan, ironizata dupa bataia data lui Alexa

„Lucrurile sunt mai confuze, o asemenea întâmplare, indiferent de unde provine. S-a ajuns aici unui fenomen mult mai profund. Nu mai stau să intru în discuţii să spun despre cine este Anamaria Prodan şi ce a făcut. Am primit un mesaj de la un prieten foarte bun că singura care o mai poate bate pe Halep este Anamaria Prodan.

Ea este o persoană interesantă, are anumite sclipiri ale răului, are un moment de genialitate. Zice: Asta cultivăm, asta avem. Deci am cultivat-o. Pune-o domne la locul ei. E promiscuitatea fotbalului înăscută. Ea nu e bună, se descurcă cu nişte fraieri care merg pe procente”, a declarat Cornel Dinu la Telekom Sport.

Ce i-a spus Anamaria Prodan lui Dan Alexa, inainte sa ii dea un pumn in gura! E dovada ca sunt amanti?!

Reghecampf isi apara sotia

„Ana este soţia mea şi o cunosc cel mai bine. Pune foarte mult suflet la orice echipă lucrează. Nu ne interesează pe niciunul cum scriu şi ce vorbesc toţi! A fost un gest copilăresc al Anei, pe care-l regretă, un gest care vine în urma unui conflict între ea şi Dan, din cauza faptului că jucatorii aduşi nu s-au ridicat ieri la nivelul dorit de ei. Se întâmplă şi astfel de lucruri în momentul când vrei să construieşti o echipă, trebuie răbdare, lucru care nu există în România”, a spus Reghecampf, pentru Cancan.ro, site-ul nr 1 in Romania.

Ce i-a zis Dan Alexa Anamariei Prodan, dupa croseul primit in gura! Impresara a spus tot adevarul VIDEO

Gigi Becali, furios pe gestul Anamariei Prodan

„Cum, femeie, să baţi un bărbat? Şi tu, bărbat, să stai în loc, să nu o iei de păr şi să tăvăleşti cu ea pe jos. E de apreciat cum a reacţionat el. Eu dacă eram, o luam de păr, o tăvăleam şi o tundeam”, a spus Becali.

Anamaria Prodan si Reghe au divortat in secret?! Adevarul despre pumnul dat lui Dan Alexa a iesit la iveala

Publicat: 16 iul. 2019, 17:55 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă