Constanteanul gol-pusca, sanctionat de politie. Ce s-a intamplat cu barbatul care a cauzat un accident pe 1 ianuarie 2019

Publicat: 03 Jan. 2019, 13:10 Life

Pe 1 ianuarie 2019, opinia publica era socata de un accident petrecut chiar in prima zi din an. Un barbat gol-pusca a intrat cu masina in alte automobile stationate.

Constanteanul gol-pusca a fost sanctionat de politie. Dupa ce a fost lasat fara permis, politistii au întocmit pe numele său şi un dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă. Conform mediafax.ro, politia aşteaptă ca medicii să stabilească dacă acesta are sau nu discernământ.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Constanţa, deşi în urma accidentului singura persoană rănită uşor a fost chiar bărbatul dezbrăcat, conform legii pe numele său a fost deschis un dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă.

De asemenea, el este cercetat şi pentru distrugere, după ce maşina pe care a condus-o a lovit o maşină parcată, în urma coliziunii fiind distrus parţial şi gardul unui imobil. În plus, deşi au constatat că bărbatul nu consumase alcool sau droguri, poliţiştii i-au suspendat şi carnetul de conducere.

Continuarea articolului »

Publicat: 03 Jan. 2019, 13:10 Life
Pe aceeași temă