Condiția bizară pusă de Gheorghe Dincă pentru a se vedea cu familiile celor două fete! Ce a cerut procurorilor DIICOT

Publicat: 07 Jan. 2020, 14:21 News

Tupeu sau nu? Gheorghe Dincă a pus o condiție ușor bizară vis-a-vis de întâlnirea cu familiile celor două fete, Alexandra și Luiza.

Au trecut șase luni de când anchetatorii sunt legați de Cazul Caracal – un dosar stufos care cercetează dispariția celor două fete luate cu mașina la ocazie, Alexandra și Luiza, dar și presupusa ucidere a lor.

Criminalul din Caracal, Gheorghe Dincă, așa cum l-a numit presa română de la bun început, are o condiție ușor ciudată pentru momentul în care se va vedea cu familiile celor două fete dispărute.

Marele proces se apropie cu pași repezi, iar toată lumea așteaptă cu sufletul la gură să afle verdictul autorităților române în Cazul Caracal.

Gheorghe Dincă trebuie trimis în judecată chiar săptămâna viitoare, pentru că, altfel, el ar ”scăpa”, fiind lăsat acasă.

Ce condiții a pus Gheorghe Dincă

După toate discuțiile avute cu cei de la conducerea penitenciarului, Gheorghe Dincă a pus anumite condiții legate de mâncare, condițiile de igienă și dorința de a sta singur în celulă, iar de data aceasta Gheorghe Dincă vrea pază dublă la întâlnirea cu cele două familii. El ar fi cerut pază, deoarece îi este teamă de familiile Luizei Melencu și Alexandrei Măceșanu.

”La pușcărie este păzit foarte bine, iar la tribunal, își dorește să fie la fel, pentru a se evita incidentele cu părinții supărați”, au dezvăluit persoane din caz, potrivit Știrile Kanal D.

Publicat: 07 Jan. 2020, 14:21 News
Pe aceeași temă