Concertele lunii iulie 2018. Cum te poti distra in cele mai importante orase din Romania

Publicat: 11 iul. 2018, 19:40 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete

In luna asta, concertele curg garla si nu trebuie sa le ratezi! Afla ce poti vedea in urmatoarele 2 luni:

11 IULIE-29 AUGUST
Festivaluri: Festivalul Vara Magica 2018
Loc: Ateneul Roman, Bucuresti
Ora de incepere: 19:30
Acces General:Abonament (presale) – 720 lei

Seria celor 12 spectacole va începe în 11 iulie, cu o punere în scenă grandioasă, susținută de Orchestra „Violoncellissimo 100”, care va concerta sub bagheta celebrului dirijor Cristian Mandeal.

11 IULIE
Concerte: Madball
Loc: Fron Space Club, Cluj-Napoca
Ora de incepere: 20:00
Acces General:Presale – 65 lei
Următoarele bilete – 75 lei

Madball este o trupă de hardcore originară din New York. Madball a luat naștere la sfârșitul anilor ’80 ca un proiect muzical secundar al membrilor trupei Agnostic Front. Trupa are la activ patru EP-uri, o compilație și nouă albume, cel mai recent fiind „For the Cause” lansat pe 15 iunie 2018. Madball înseamnă Freddy Cricien (voce), Jorge „Hoya Roc” Guerra (bass) și Mike Justian (tobe).

11 IULIE
STAND-UP: Stand Up Comedy- Show de Vara
Loc: Che Guevara Social Pub, Cluj-Napoca
Ora de incepere: 21:00
Acces General: 50 lei

Sorin Pârcălab, Sergiu, Vio, Toma și Cristi Popesco vor urca pe scenă într-un show amuzant, pe alocuri acid. Cei cinci sunt nume cunoscute în domeniul stand-up-ului din România. Pe lângă spectacolele, băieții au apărut la IUmor, Râzi ca Prostu’, Show de Seară, Între Showuri, Ceva Mărunt sau Popesco Show.

12 IULIE-15 IULIE
Festivaluri: Musix Outdoor Experience 2018
Loc:Valea Draganului, Valea Draganului
Ora de incepere: 12:00
Acces General: Normal tickets – 110 lei

Music Outdoor Experience, un eveniment ce se desfășoară într-un loc ce îți taie respirația, este primul festival cu obiectiv turistic din România ce și-a propus să combine un festival de muzică electronică cu o excursie de relaxare la munte, corturi, hamace, leagăne, ateliere, waterslide, biciclete, apusuri la 1000+ m altitudine, competiții, aer curat, distracție și voie bună, și asta a și făcut.

12 IULIE- 15 IULIE
Festivaluri: Garana Jazz Festival 2018
Loc: Poiana Lupului de la Garana, Garana
Ora de incepere: 18:00
Acces General: Abonament 4 zile – 300 lei
Abonament 3 zile – 240 lei
Bilet pe zi – 85 lei

Cu un public internațional din ce în ce mai numeros, Gărâna, satul dintre munți, va găzdui patru zile de concerte și experiențe muzicale dedicate pasionaților de jazz. Sunete, voci și instrumente din Coreea, Suedia, Cuba, Italia, SUA, Franța, Israel, Germania și Norvegia fac parte din line-up-ul ediției cu numărul 22.

12 IULIE
Concerte: The Mono Jacks
LOC: Expirat Club, Bucuresti
Ora de incepere: 19:00
Acces General: 50 lei

The Mono Jacks înseamnă Doru Trăscău (voce, chitară), Cristian Chiru (bass), Andrei Zamfir (chitară) și John Ciurea (tobe). Trupa este o colecție de gânduri și emoții puse pe note, care a început să prindă viață în toamna lui 2008 la inițiativa lui Doru Trăscău. Formația a avut parte de un debut excelent și are în palmares o impresionantă activitate concertistică.

13 IULIE
Concerte: Grimus
Loc: Gradina cu filme, Bucuresti
Ora de incepere: 20:30
Acces General: 43.09 lei

Trupa clujeană Grimus activează din 2005, definitivându-și poziția pe scena rock-ului alternativ românesc printr-un stil aparte și o abordare foarte matură. „Grimus” este anagrama (aproximativă) a cuvântului „simurgh”, ce reprezintă o pasăre gigantică din mitologia persană. Este, de asemenea, titlul primului roman al scriitorului Salman Rushdie, cel care a făcut anagramarea.

14 IULIE
Concerte: N o c t u r n a#4
Loc: Muzeul National de Arta Contemporana(MNAC), Bucuresti
Ora de incepere: 20:30
Acces General: 11 lei

Ce formă poate avea o experiență publică religios-atee, contemporan-postmodernă, socialist-neoliberală, elitist-populară, pe fond muzical “de valoare și de calitate”, dar cu ton relaxat? Duo-ul art-pop Fierbințeanu prezintă un concert prin care încearcă un răspuns la această întrebare.

15 IULIE
Concerte: Micul Paris
Loc: True Club, Bucuresti
Ora de incepere: 20:00
Accesul la concert este gratuit

Trupa Micul Paris s-a înființat în anul 2009, timp în care a mai avut loc mici schimbări ale componenței, dar sound-ul s-a păstrat. A cântat în mai toate localurile din București, dar și în alte orașe precum Costinești, Eforie, Mangalia, Ploiești, Râșnov, Brașov, Sighișoara.

Publicat: 11 iul. 2018, 19:40 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă