Clipe grele pentru Irina Loghin! Artista a fost confirmată cu coronavirus! Care este acum starea de sănătate a cântăreței

Publicat: 30 Aug. 2020, 08:56 Vedete
Clipe grele pentru Irina Loghin! Artista a fost confirmată cu coronavirus! Care este acum starea de sănătate a cântăreței

Irina Loghin este confirmată cu coronavirus! După ce fiul și soțul ei au fost depistați pozitiv cu coronavirus, potrivit unor surse, Irina Loghin a fost și ea confirmată pozitiv.

Celebra artistă este deja internată de două zile în spital, după ce membrii familiei sale au fost infectați. Soțul vedetei a fost asimptomatic și e posibil ca virusul să îl fi contactat când acesta a fost plecat pe litoral.

Irina Loghin a făcut și ea testul, deoarece a luat contact cu membrii familiei sale, iar, din păcate, rezultatul a ieșit pozitiv.

„Am venit să fac toate analizele pentru că soţul meu a ieşit cu coronavirus, asimptomatic. A fost Ciprian cu el pe la mare şi acum indiferent cum o să iasă, sunt asimptomatică sigur. Am miros, nu tuşesc, nu am febră, am poftă de mancare. Vreau să mă asigur să fac investigaţiile la spital care trebuie”, a declarat Irina Loghin.

Irina Loghin, confirmată pozitiv

Ieri, Irina Loghin declara că se simte bine și că nu are niciun simptom specific acestei boli.

”Chiar testele care au iesit, am aflat că trebuie să faci 2-3 teste, este ceva o neînţelegere între toate testele, multumesc lui Dumnezeu mă simt bine, am poftă de mâncare nu am probleme şi e bine ca am venit si eu. Îmi vine să ies pe geam să plec că nu-mi place să stau închisă, e un parc aşa frumos în curtea spitalului. Felicitari pentru spital. E ordine şi curăţenie eu credeam că e îngăleală, este ordine ordine, parcă nu sunt internaţi oameni pe aici”, a fost declarația Irinei Loghin.

Ce sumă percepe Irina Loghin pentru un concert

Deși am avea tendința să credem că artiștii din muzica pop, rock și dance stau cel mai bine la sumele încasate pentru o cântare, iată că nici cântăreții de muzică populară nu sunt mai prejos.

Irina Loghin, de exemplu, percepe suma de 1500 de euro, Gheorghe Turda între 1000 și 1500 de euro, Sofia Vicoveanca între 1200 și 1500 de euro, în timp ce Ionuț Fulea ia pentru o cântare 1500 de euro.

Publicat: 30 Aug. 2020, 08:56 Vedete
Pe aceeași temă